Pedofili kitaba TGB ve Ülkü Ocakları'ndan büyük tepki

TGB ve Ülkü Ocakları dün ortaya çıkan ve iğrenç satırlara yer verilen Zümrüt Apartmanı isimli kitabın yayınevine sessiz kalmadı. Şiddetli tepki gösteren iki gençlik örgütü yayınevini darmadağın ettiler.

Türkiye'yi ayağa kaldıran kitapta açık açık bir şekilde pedofili ifadelerine yer verildiği ortaya çıkmıştı. Aynı gün harekete geçen ve Milliyetçi kimlikleriyle duruşlarıyla bilinen Türkiye Gençlik Birliği ile Ülkü Ocakları yönetici ve üyeleri ilgili kitabı savunan yayınevi Kurgu Kültür Merkezi Yayınları'nı şiddetli bir tepki gösterdi. 

Olayın ortaya çıkmasıyla kitap ve yazarını savunan Zümrüt Apartmanı kitabının yayınevine saat 17.00 gibi önce TGB yönetici ve üyeleri geldi. Gençler yayınevine şiddetli tepki gösterdi. Gösterilen tepkide gençler kendisini tutamadı ve yayınevinin camlarını kırdı. 

Ardından akşam 21.00 gibi ilgili kitabın yayınevine Ülkü Ocakları yönetici ve üyeleri geldi. Aynı şekilde kitap ve yazarını savunan ilgili kitabın yayınevi yetkilileri il tartışan Ülkü Ocaklılar ortamın gerilmesiyle tartışmalar büyüdü.

ÜLKÜ OCAKLARI VE MHP'Lİ GENÇLER TEPKİ GÖSTERDİ

Ülkü Ocakları gençleri halen iğrenç içerikli kitabı savunan yayınevi yetkilileriyle tartışmada esnasında yayınevini darmadağın etti. 

Pedofoli içerikli kitabı savunan yayınevine Ülkü Ocaklarının yanısıra MHP'li gençlerde tepki gösterdi. Olaya şiddetli tepki gösteren Ülkü Ocakları ve MHP'li gençler yayınevini darmadağın ettikleri öğrenildi. 

PEDOFİLİ KİTAP VE YAZARI HAKKINDA SON DURUM 

Türkiye'yi ayağa kaldıran kitapta açık açık pedofili ifadelerine yer verildi. Yayınevi ise yaptığı skandal bir açıklamayla kitabın yazarı Abdullah Şevki ve sapkın içerikli kitabı savundu. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında 'pedofili' içeren ifadelerin bulunduğu ve haberler sonrası kitabı savunan yazar Abdullah Şevki gözaltına alındı.

Zümrüt Apartmanı isimli kitap sapkın içeriği nedeniyle Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Abdullah Şevki isimli sözde yazarın, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları aracılığıyla yayınladığı kitapta açık açık pedofili ifadeleri yer alırken kitaptaki bölümün ortaya çıkmasıyla birçok kitapevi kitabı raflarından kaldırdı, online satışları da durduruldu. 

HALK AYAKLANDI, SAVCILIĞA ŞİKAYET YAĞIYOR

Sosyal medya kullanıcıları, kitabın derhal toplatılması ve satışının durdurulması gerektiğini isterken, söz konusu kitapla ilgili yasal işlem başlatılması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) başvuru yağıyor.

YAYINEVİNDEN SAPKIN İÇERİKLİ KİTABI SAVUNDU 

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları Müdürü Alaattin Topçu, "Kurgu Kültür Merkezi Yayınları" adlı Instagram hesabından, skandal ifadelerin yer aldığı kitabı ve yazarı savundu.

Alaattin Topçu, "Sizin o karga beyniniz Abdullah Şevki'yi Alaattin Topçu'yu ve kurguyu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur" ifadelerinde bulundu. Topçu daha sonra paylaşımını sildi.

SÖZDE YAZAR GÖZALTINA ALINDI 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, hakkında "müstehcenlik" suçundan soruşturma başlatılan "pedofili" içeren ifadelerin bulunduğu kitabın yazarı Abdullah Şevki Ankara'da gözaltına alındı.

SAPKIN İÇERİKLİ KİTABIN YAYINEVİ: SANAT ESERİ 

Yazdığı 'pedofili' sapkınlığı içerikli, ahlaksız ifadelerin kullanıldığı akıllara durgunluk veren kitabı ile gündem olan Yazar Abdullah Şevki'ye, Kurgu Kültür Yayınları'nın sahibi Alaaddin Topçu sahip çıktı. Topçu, "Yazarımız Abdullah Şevki'ye yapılan çok büyük bir ayıptır. Bu kitap bir sanat eseridir." diye sapkın kitabın yazarını savundu.

Siyasetcafe.com  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Everest’te rekor ölüm: 9 günde 11 ölü
İmamoğlu'nun Demirtaş muamması 'Seviyorum ama bilmiyorum' 
Hakimi 'cin' çarptı! 550 bin TL uçtu 

Gündem Haberleri