'Tek güvendiğim kurum' demişti Karar sonrası yüzseksen derece döndü! 

Seçimlere itiraz sürecinde 'Mazbatayı ver' turları atarken "YSK benim güvendiğim tek kurum" diyen CHP'li Ekrem İmamoğlu, İstanbul kararından sonra doksan derece dönüş ile YSK'yı ihanetle suçladı. 

Mazbata alma sürecinde Yüksek Seçim Kurulu'na güveninin tam olduğunu belirterek "YSK benim güvendiğim tek kurum, sonuna kadar güveniyorum. Sıkı bir şekilde takip ediyorum" açıklamasında bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul için seçimlerin yenilenme kararını vermesinin hemen ardından adeta yüzseksen derece dönüş yaptı.

İmamoğlu YSK'yı ihanetle suçladı. 

Bir ay bir hafta sonra İstanbul seçimleri tartışmalarına son noktayı koyan YSK kararı sonrası Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde vatandaşlara seslenen ve AK Parti ile MHP'nin itirazlarına rağmen İl Seçim  Kurulu tarafından verilen mazbatası da iptal edilen CHP adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenme kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.

MAZBATA İSTEDİĞİ DÖNEMLERDE YSK'YI ÖVÜYORDU

İstanbul seçim itirazları sürecinde, "YSK benim güvendiğim tek kurum, sonuna kadar güveniyorum. Sıkı bir şekilde takip ediyorum" açıklamasında bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul için seçimlerin yenilenme kararını vermesinin ardından son sürat çark ederek yüzseksen derece dönüş yaptı. 

İSTANBUL KAKAR SONRASI YSK'YI İHANETLE SUÇLADI 

CHP adayı Ekrem İmamoğlu, bu seçimi milyonlarca insanın alın teriyle kazandıklarını, kazandıkları seçimi 31 Mart akşamı ellerinden alınmaya, emeklerinin çalınmaya çalışıldığını iddia etti. 

'Mazbatamı verin' turlarında YSK'ya güvendiğini ifade eden CHP'li İmamoğlu, İstanbul seçimlerinin usulsüzlükler nedeniyle yenilenme kararı aldıktan sonra ise, "YSK'yı kınıyorum, ihanet içinde olabilirler" dedi.

İşte iki çeşit İmamoğlu açıklaması:

SİYASETCAFE.COM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

CHP'li İmamoğlu için kendini feda etmeye hazır! 
Erdoğan'dan seçim şaibesi açıklaması "Hepsini biliyoruz"
Yaşar Okuyan Mısıroğlu’nun cenazesine gidenlere tepki gösterdi

Siyaset Haberleri