CHP'li İmamoğlu için kendini feda etmeye hazır! 

CHP'li İmamoğlu için kendini feda etmeye hazır! 

YSK'nın İstanbul seçimlerinin iptali ve yenilenmesi kararıyla Ankara yeniden hareketlendi. CHP çatısı altında toplanan İYİ Parti ve SP yeni bir görüşme yapıyor. 

YSK'nın İstanbul seçimlerinin iptali ve yenilenmesi kararıyla Ankara yeniden hareketlendi. Önce bir çağrı yapan CHP bugün MYK olağanüstü toplandı. 

Ardından da Kemal Kılıçdaroğlu, resmi seçim ittifak ortağı Meral Akşener ve gayri resmi ittifak destekçisi Temel Karamollaoğlu'nu arayarak bilgi verdi. Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da en büyük destekçisi olan HDP ile de görüştüğü aktarılıyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile telefonda görüştüğü öğrenildi. Kılıçdaroğlu HDP'li eş başkanlarla da görüştüğü iddia edildi. 

İMAMOĞLU İÇİ KENDİSİNİ FEDA ETMEK İSTİYOR 

31 Mart seçimlerinde Milli Görüş'ün mimarı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kurduğu Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Necdet Gökçınar, YSK kararının ardından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu lehine adaylıktan çekilerek fedakarlık göstereceğini açıkladı. 

Milli görüş partisinin İstanbul adayı Necdet Gökçınar, CHP adayı İmamoğlu için kendisini feda edecek açıklamasında, ”Ben hazırım partimin kararını bekliyorum” ifadesini kullandı.

Öte yandan Saadet Partisi de YSK'nın İsatnbul kararı sonrası olağanüstü toplanma kararı aldı. Saadet de toplantı sonrasında İstanbul ile ilgili karar alınacak. 

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.