Zerrin Özer ve Murat Akıncı olayında sular bir türlü durulmuyor

Tv100’deki Duymadık Demeyin programında Murat Akıncı’nın annesi ile üvey annesi birbirine girdi

Zerrin Özer ve Murat Akıncı’nın düğün görüntülerinin Tv100’de yayınlanmasından sonra kelimenin tam anlamı ile magazin dünyasını sarsan kızılca kıyamet koptu. Murat Akıncı’nın eski sevgililerinden tutun da üvey annesine kadar hayatına kim girip çıkmışsa magazin programlarını birer birer gezerek konuyla ilgili konuştular ve kimi zaman kavgaya tutuştular.

Zerrin Özer – Murat Akıncı cephesindeki olaylar nedir ve neler olmuştu?

Her şey 61 yaşındaki ünlü sanatçı Zerrin Özer’in 16 Haziran akşamı Zekeriyaköy’deki villasının bahçesinde yapılan düğünün görüntülerinin medyada yer alması ile başlamıştı. Düğün görüntüleri Tv100’ de sabahları yayınlanan ve Cengiz Semercioğlu ile Seren Serengil’in sunuculuğunu yaptığı Duymadık Demeyin programında yayınlanırken, canlı yayına damat Murat Akıncı’nın eski sevgilisi Esra Hanım telefonla bağlanmış ve Murat Akıncı'nın 40 bin TL'lik cihazı alarak kendisini dolandırmaya çalıştığını, hatta kendisinden para istediğini ancak kendisinin vermediğini söylemişti. Ardından da bombalar birbiri ardına patlamış Murat Akıncı’nın diğer eski sevgilileri de magazin masalarına canlı bağlanarak birbirinden çarpıcı suçlamalarda bulunmuştu. Günlerce suçlamaların ardı arkası kesilmemişti, eski sevgililerin “dolandıcı” suçlamalarından sonra bir de “Murat Akıncı” nın Adnan Oktar’ın müritlerinden olduğu iddia edilmişti.

Tüm bu açıklamalardan sonra Zerrin Özer önce boşanmayacağını ve yeni evlendiği eşi Murat Akıncı’ya güvendiğini açıklamıştı. Açıklamanın ertesi gününün sabahında ise Kanal D’de yayınlanan ve sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel’in yaptığı 2.Sayfa programı’na bu kez de Murat Akıncı’nın babası telefonla bağlanmış ve “Murat çok büyük bir sahtekar onların ikna yeteneği çok yüksek. Bir numaralı dolandırıcı olmuş. Kadınlara öyle bir yakınlaşırken kadınlar mest olur.” demişti. Bu açıklamanın ardından yayına bağlanan Zerrin Özer ise yayına bağlanarak bu kez Murat Akıncı’dan boşanacağını açıklamıştı.

Bitmek bilmeyen açıklamalardan sonra ise önce Zerrin Özer hemen arkasından da Murat Akıncı fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Bu sabah yayınlanan Duymadık Demeyin programında ise Murat Akıncı’nın öz annesi ve üvey annesi canlı yayında birbirine girdi. Üvey anne Zerrin Hanım Murat Akıncı’yı kardeşlerinin cep telefonlarını ve kıymetli eşyalarını çalmakla suçlarken öz annesi Sevilay Hanım ise iddiaları yalanladı..

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zerrin Özer evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Zerrin Özer'den flaş açıklama Dün evlendi bugün boşanıyor
Yeni gelin Zerrin Özer'e ikinci şok! Eşi Oktar müridi çıktı

Magazin Haberleri