Zerrin Özer'den flaş açıklama Dün evlendi bugün boşanıyor

Zerrin Özer'den flaş açıklama Dün evlendi bugün boşanıyor

Geçtiğimiz gün Zekeriyaköy'de villasında Murat Akıncı ile evlenen Zerrin Özer, eşi Murat Akıncı hakkında çıkan iddiaların ardından boşanma kararı aldı.

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Zerrin Özer ve Murat Akıncı, geçtiğimiz gün Zekeriyaköy'de Özer'in villasının bahçesinde evlenerek dünyaevine girmişlerdi. Evliliklerinin hemen ardından ise gündeme bomba gibi düşen iddialar ortaya atılmıştı. 

Farklı canlı yayınlara bağlanan 3 kadın Murat Akıncı'nın kendilerini dolandırdığını ardından ise ortalıktan kaybolduğunu iddia etmişti. Bugün sabah saatlerinde ise ortaya atılan başka bir iddia Murat Akıncı'nın Adnan Oktar'ın müridi olduğu yönünde idi.

adnan-oktar-siyasetcafe10.png

Bütün bu iddiaların sonucunda Zerrin Özer'in tepkisiz kalması ve açıklama yapmaması ise merak konusu olmuşken ünlü sanatçının menajerinden gelen açıklama ile boşanma kararı aldığı ortaya çıktı.

Zerrin Özer'in menajeri Kemal Aslan, ''16 Haziran Pazar günü evlenen Zerrin Özer ve Murat Akıncı hakkında iki gündür basında yer alan haberlerle birlikte evlilik birliğinin temelden sarsıldığı görülmüştür. 

Zerrin Özer, biraz önce bana boşanma kararını açıklamıştır. Gerekli yasal süreç için işlemler tarafımızdan başlatılmıştır'' açıklamasında bulunarak Özer'in boşanmak istediğini duyurdu.

asasasa-min.jpg

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.