Zeynep Alkan: 'Sigara içerken çekmeyin'

Sosyal medyada verdiği pozlarla gündemden düşmeyen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Yeniköy'de arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Alkan kendisini çeken basın mensuplarına ilginç bir açıklama yaptı.

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşger'den olan 20 yaşındaki kızı Zeynep Alkan, önceki akşam Yeniköy'de objektiflere takıldı.

Sosyal medyada verdiği pozlarla gündemden düşmeyen Zeynep Alkan'dan ilginç bir açıklama geldi.

Cadde'nin haberine göre; Dondurmacıda arkadaşlarıyla oturan Zeynep Alkan, basın mensuplarına "Sigara içerken çekmeyin" diyerek, masadan arkadaşlarıyla birlikte poz verdi.

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 yılında Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı olarak dünyaya geldi. İstanbul’da doğmasına rağmen aslen Hataylıdır. Zeynep Alkan’ın bir tane de Ayşe isminde kız kardeşi vardır.

Alkan, 12 yaşındayken Hisar Eğitim Vakfı Okullarında okuduğu sırada bazı tiyatro oyunlarında yer aldı. Bunun yanı sıra Zeynep Alkan 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı olarak viyola eğitimi de aldı. Renkli kişiliği ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 20 yaşındaki Alkan, güzelliğiyle de göz dolduruyor.

siyasetcafe.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Günde 3 fincan kahvenin şaşırtıcı faydası
Limonata koladan zararlı mı?
Başkentte büyük panik! Teknisyen uçak kaçırdı, jetler kovaladı!

Magazin Haberleri