Seval Dündar MHP’den milletvekili adaylığını açıkladı

Seval Dündar MHP’den milletvekili adaylığını açıkladı

Cumhur İttifakının mimarı MHP’de erken seçimlerin ilanıyla birlikte Milletvekilliği adaylığı için müracaatlar da başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne özellikle kamudan pek çok isim milletvekili olmak için başvuruyor. Bu isimlerden birisi de yıllarca Sağlık Bakanlığı’nda şube müdürü ve hastane müdür yardımcısı olarak görev yapan ve halen Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde koordinatörlük yapan Seval Dündar.

Dündar, bu görevinden ülkeye, millete, vatana, Lidere ve partiye daha iyi hizmetlerde bulunacağı inancıyla istifa ederek MHP’den Ankara 1. Bölge Milletvekili adaylığı için başvurusunu yaptı.

seval2.jpg

1963 Osmaniye doğumlu olan Seval Dündar, MHP içerisinde ve bürokraside sevilen, sayılan bir isim.

“Ali Türk Devleti’nin ve aziz Türk Milleti’nin İstiklali ve istikbali için, elimizle, dilimizle, gönlümüzle bu kayıt dışı, abidik gubidik, ilkesiz siyasetin ve aktörlerinin karşısında olacağız” diyen Seval Dündar, “Türk’ün gücü var olsun” diyerek, ömrünü ve yüreğini verdiği MHP’den adaylık müracaatını yaptığını, takdirlerin ise emir ve sözlerinden hiç ayrılmadığı Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Devlet Bahçeli’ye ait olduğunu söylüyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum