Sevgilisinin yüzünü ve parmaklarını kesip tuvalete attı!

Sevgilisinin yüzünü ve parmaklarını kesip tuvalete attı!

İstanbul'da yaşanan dehşet verici cinayette sevgilisine başka bir adamdan mesaj geldiğini iddia eden adam onu önce boğdu, sonra yüzünü ve parmaklarını kesip tuvalete attı. Caninin savunması kan donduracak cinstendi.

Bahçelievler'de ailesi istemediği için kaçırıp birlikte yaşadığı 25 yaşındaki Afganistanlı Najiha Arabzai'yi boğarak öldürdükten sonra parmaklarını ve yüzünü keserek tuvalete atan 28 yaşındaki Zivar Gol Ravan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

 

KASTEN ÖLDÜRME SUÇU 

 

Savcı hazırladığı iddianamede tutuklu Ravan'ın cinayeti canavarca hisle işlemediğini belirterek 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.


'Serviste şoför koltuğunun yanına oturdu' diye eşini yakarak öldürdü: Zoruma gidiyordu

 

CESEDİN KOKMASIYLA KADINA ULAŞILDI 


Nisan ayında Bahçelievler'de günlük kiralık bir daireden kötü kokular gelmesi üzerine bina sakinleri polise haber vermiş, yapılan incelemede dairedeki koltuğun altında bir kadın cesedi bulunmuştu.


Cesedin, Afganistan uyruklu Najiha Arabzai olduğu belirlenmişti. Güvenlik kameralarından taksiyle geldiği binaya valizle giren bir kişiden şüphelenen polis, Afganistan uyruklu Zivar Gol Ravan’ı Fatih’te saklandığı adreste yakalamıştı.

Ravan'ın iki gün sonra Yunanistan’a kaçmak için beklediği tespit edilmişti. Ravan ifadesinde Arabzai’nin teyze kızının kocasının kardeşi olduğunu, aileler izin vermeyince evlenmek için İstanbul’a kaçtıklarını ve imam nikahı kıydıklarını anlatmıştı.

 

MESAJI GÖRDÜM, KENDİMİ KAYBETTİM 

Bir arkadaşı sayesinde 15 günlüğüne 300 TL’ye ev kiraladığını anlatan Ravan, "Eşimin telefonunda Ahmed adını kullanan daha sonra adını Ezaz olarak öğrendiğim bir erkek şahıstan mesaj geldiğini gördüm. Kendimi kaybettim" demişti.
 

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.