Şevki Yılmaz yine Atatürk'e dil uzattı! Cumhuriyetimiz için çirkin sözler!

Şevki Yılmaz yine Atatürk'e dil uzattı! Cumhuriyetimiz için çirkin sözler!

Yeni Akit yazarı eski milletvekili Şevki Yılmaz son günlerde gündeme oturan Sedat Peker tartışmalarını fırsat bilerek Türkiye Cumhuriyeti rejimine 'Kemalizm'e saydırdı; çirkin sözler yazdı.

"Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!" diye garip cümlelerle yazısına başlayan Yılmaz (yazım hataları kendisinindir) "Anadolu Milli Mücadele Harekâtını" Sultan Vahdettin ve Osmanlı ailesinin "organize" ettiğini iddia etti.

"İstiklal Zaferimizden sonra Sultan Vahdeddin ve Osmanlı Ailesini, Haçlı Ülkelerine sürgüne gönderen ve oralarda perişan ettiren o karanlık ve derin mafya şebekelerini de lanetle anıyoruz!" diye akıl almaz cümleler kuran Şevki Yılmaz, "Osmanlı Tevhidi Devletimizi yıkan malum Masonik derin Mafya Şebekeleri, İmanla kazanılan İstiklal Mücadelemizle Kurduğumuz Türkiye’mizi kısa zamanda ele geçirdiler! Bu Mafya bozuntuları; Kapitalizm, Kamalizm ve Laisizm gibi şirk rejimine karşı çıkan ve İslam İlkelerini bu ülkede hâkim kılmak isteyenleri silahlı darbelerle tasfiye ettiler! Astırttılar, Vurdurttular! Hapsettirdiler! Ve bir kısmını da Milli Marşımızın Şairi gibi sürgüne mahkûm ettirdiler! Ve tüm bunları yapanları da yıllarca Milletimize ‘’kahraman kurtarıcılar’’ diye yutturttular! Ve alkışlattırdılar!" diye yazdı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum