Şevval Sam'dan rekor kıran paylaşım

Şevval Sam'dan rekor kıran paylaşım

Başarılı sanatçı Şevval Sam, Sultanahmet'te gerçekleştirilen 29 Ekim kutlamalarında sahneye çıktı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise yüz binlerce beğeni aldı.

Hem sesi hem de oyunculuğuyla milletin kalbine taht kuran sanatçı Şevval Sam, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından gerçekleştirilen 29 Ekim kutlamalarına katıldı.

 

Sahneye çıkıp şarkı söyleyen Sam, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek Kuliste İmamoğlu çiftiyle birlikte poz veren Sam, övgülerini satırlarına da yansıttı. Sam, fotoğrafın altına, "Bu sene 29 Ekim coşkusu bambaşka!

 

Türkiye’nin aydınlık yüzü sayın Ekrem İmamoğlu ve gerçek bir Cumhuriyet Kadını güzeller güzeli eşi Dilek İmamoğlu ile Cumhuriyetimizin 96. yılını kutluyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!" notunu ekledi.

 

İZMİR MARŞLI KUTLAMA

Öte yandan kutlama kapsamında konser veren Şevval Sam, "Bir kadın olarak sahneye çıkıp şarkı söyleyebiliyorsam bunu Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyum. Ekrem Başkan, zor bir yolculuğa çıktı. Hepimiz elimizi taşın altına sokup, ona yardımcı olmalıyız" diyerek İzmir Marşı'nı okudu ve konserini bitirdi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.