Seyahatteyken korona testinin pozitif çıktığını öğrendi! Otobüs karantinada

Seyahatteyken korona testinin pozitif çıktığını öğrendi! Otobüs karantinada

Koronavirüs testinin sonucunu beklemeden İstanbul'dan Diyarbakır'a yola çıkan kadın bütün otobüsü yaktı. Yoldayken testinin pozitif çıktığını öğrenince otobüsle hastaneye götürüldü.

İstanbul’da yaşayan S.Ç. isimli yaşlı kadın 2 gün önce koronavirüs testi yaptırdı. Test sonuçları henüz çıkmayan kadın, memleketi Diyarbakır’a gitmek için İstanbul’dan hareket eden otobüse bindi.

SEYAHAT SIRASINDA TESTİN POZİTİF ÇIKTIĞINI ÖĞRENDİ

Seyahat sırasında arayan doktoru, kadına test sonucunu pozitif olduğunu söyledi. Panikleyen kadın durumu muavine bildirince, otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Kadın karantina altına alınırken, yolcu otobüsü ise tekrar hareket etti.

 

otobus1-002.jpg

 

Durumun bildirilmesi üzerine otobüsün Bolu’da durdurularak karantinaya alınacağı öğrenilirken, kadının hastanede tedavisi sürüyor.

BENİ ÖPTÜ, BAHŞİŞ VERDİ!
Otobüs muavini ise, “Virüs testi pozitif çıkan kadın beni öptü, bahşiş de verdi. Korona virüs testi pozitif çıktı teyzenin, İstanbul’dan Diyarbakır’a gideceğim. 2 çocuğum var ben onların yanına gideceğim belki benim de testim pozitiftir” dedi.

 

otobus2-003.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.