Seyidoğlu FETÖ'cülerin buluşma yeri oldu!

Seyidoğlu FETÖ'cülerin buluşma yeri oldu!

Ünlü Baklavacı Seyidoğlu'nun sahibi Serdar Seyidoğlu yargılandığı FETÖ davasından geçtiğimiz yıl beraat etmişti. Kuzeni firari FETÖ'cü Ahmet Suat Seyidoğlu'nun Brüksel'de açtığı baklavacı şimdilerde FETÖ'cüler için buluşma yeri oldu.

FETÖ'cüler eski alışkanlıklarından ve birbirlerinden vazgeçmiyor.

Türkiye'den kaçıp Belçika'ya yerleşen Ahmet Suat Seyidoğlu'nun başkent Brüksel'de açtığı Seyidoğlu Bakavacısı da FETÖ'cülerin en önemli buluşma mekanlarından biri haline gelmiş durumda.

Ağırlaştırılmış müebbet talebiyle yargılandığı davadan geçtiğimiz yıl beraat eden Serdar Seyidoğlu’nun firari kuzeni Ahmet Suat Seyidoğlu'nun açtığı baklavacı kendisi gibi Türkiye'den kaçıp bu ülkeye sığınan firari FETÖ'cüler tarafından güvenli liman olarak görülmeli ki özel toplantılarını burada yapmakta, orada buluşmakta hiçbir mahsur görmüyorlar. 

Toplantı ve organizasyonlarını burada gerçekleştiren FETÖ firarileri hafta sonu kahvaltıları için de genellikle Seyidoğlu Baklavacısını tercih ediyorlar.

FETÖ'cülerin sosyal medyada sık sık buradan yer bildirimi yapması da bu konuda bir kaygı hissetmediklerini ortaya koyuyor. 

15 Temmuz darbe girişiminden bir gün sonra Türkiye’den kaçıp Brüksel’e yerleşen Ahmet Suat Seyidoğlu’nun sosyal medya profilinde Fatih Üniversitesi mezunu olduğu ve Seyidoğlu Baklavalarında çalıştığı bilgisi yer alıyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.