Seyit Torun, Mehmet Fatih Bucak’la ilgili açıklamalara cevap verdi

Seyit Torun, Mehmet Fatih Bucak’la ilgili açıklamalara cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Şanlıurfa Siverek’ten aday gösterilen Mehmet Fatih Bucak hakkında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan açıklama geldi.

CHP’nin Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı gösterdiği Mehmet Fatih Bucak hakkında geçtiğimiz günlerde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Şok oldum. 2 ay önce yaptığım değerlendirmenin arkasındayım. Bu konuyu Pazartesİ MYK’da gündeme getireceğim” demişti. Mehmet Fatih Bucak hakkında yapılan eleştiriler için açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “arkadaşlarımızın değerlendirmesidir” ifadelerini kullandı.

Seyit Torun düzenlediği basın toplantısında konu hakkında sorulan soruya, “Adaylaşma sürecinde veri ve bilgiye dayanarak ve sonuçta örgütlerimizin değerlendirmeleri ile potaya koyulup adaylaşma süreci gerçekleşmiştir. Tabii burada herkesin eleştirisi olabilir” cevabını verdi.

Torun, “Fatih Bucak sonuçta Urfa’da il başkanımızın, milletvekilimizin ve arkadaşlarımızın değerlendirmeleri sonucunda aday yapıldı. Adaylaşma süreci de bu bilgiler ışığında oluştu. Eleştiriler arkadaşlarımızın değerlendirmesidir” diye konuştu. 

Daha önce MHP'den adaylığı açıklanan Bucak, "Bucak'ın içinde bir tane başka partili araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" sözleriyle gündeme gelmişti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.