Şeyma Subaşı bombası büyüyor! Çağatay değil Alicanmış

Şeyma Subaşı bombası büyüyor! Çağatay değil Alicanmış

Acun ılıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılığının nedeni olarak görülen Çağatay Ulusoy iddiasının ardından yeni bir iddia daha gündeme geldi.

Evlilikleri kadar boşanmaları da gündeme bomba gibi düşen Acun ılıcalı ve Şeyma Subaşı çifti bugün tek celsede 1 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Çiftin Temmuz ayından beri boşanmayı düşündüğü ancak birbirlerine bir şans daha verdiği ve son olarak ta anlaşamayacaklarını anlayıp boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Boşanma haberi gündeme düşer düşmez çift hakkında bir çok iddia da ortaya atıldı.

Acun Ilıcalı'nın Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile bir ilişkisinin olduğu, eski eşi Şeyma Subaşı'nın da yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu iddia edildi.

Taraflardan 22 yaşındaki Deren Talu; "Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim.İddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir?' açıklamasını yaparken Çağatay Ulusoy'dan bir açıklama gelmedi.

AYRILIĞIN NEDENİ ÇAĞATAY ULUSOY DEĞİLMİŞ!

Bir başka iddia da ayrılığın nedeninin Çağatay Ulusoy değil de ünlü iş insanı Alican Ulusoy olduğu yönünde.

Acun Ilıcalı ile ayrılığın sebebi olarak Şeyma Subaşı’nın Alican Ulusoy ile beraber olduğu videoların sosyal medyada yayılması gösterildi. Videoda Alican Ulusoy ve Şeyma Subaşı, Alican Ulusoy'un cep telefonu için tartışıyor.

İŞTE O VİDEO;

ALİCAN ULUSOY KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra American Inter Continental University’de "İşletme ve Yönetim Bilimleri" eğitimi aldı. Çok küçük yaşlardan itibaren ailemizin grup şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda görev aldım. Ulusoy Ailesi şirketlerinin ayrılmasından sonra holdingleşme kararı alarak, Ekim 2008’de Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’i kurarak, aradan geçen kısa zamanda şirketini Türkiye’de ve yurt dışında lider bir marka haline getirmeyi başardılar. Şuan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

alican-ve-syma-siyasetcafe-12.jpg

siyasetcafe.com

acun-003.jpg

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.