Şeytan, Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzetti

Şeytan, Erdoğan'ı Deniz Gezmiş'e benzetti

Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu, ‘şeytan’ lakaplı Rıdvan Dilmen katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kime benzettiğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları;

Eski futbolcu şu anda ise spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, Habertürk’te kanalında canlı yayınlanan ‘Akılda Kalan’ programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Deniz Gezmiş’e benzetti. Dilmen’in bu benzetmesinin ardından sosyal medya adeta yıkıldı.

Rıdvan Dilmen, dün akşam tecrübeli gazeteci ve televizyoncu Veyis Ateş’in konuğu oldu. Şeytan lakaplı Rıdvan Dilmen, 'Akılda Kalan' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve ailesini öve öve bitiremedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi ile olan yakınlığı dillerde olan Fenerbahçeli eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Tayyip Erdoğan ve ailesini ne kadar çok sevdiğini anlattığı programda Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yaptı.

"PARKASIZ DENİZ GEZMİŞ"

İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu vurgulayan Dilmen "Ben Tayyip Erdoğan beye baktığımda parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Deniz Gezmiş de 'kahrolsun emperyalizm' diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen’in o açıklamalarının videosu;

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum