Sıcacık bir aile komedisi

Sıcacık bir aile komedisi

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenler için ‘Kalk Gidelim’ dizisi 18 Kasım akşamı TRT 1’de başlıyor.

‘Kalk Gidelim’ dizisi, hemen hemen herkesin kendinden bir şey bulacağı, çocuklarımıza unutulan değerlerimizi tekrar hatırlatacak, maneviyat ve iyi insan olma erdemi konusunda dersler verecek bunu yaparken de zaman zaman hüzünlendirip ama çoğu zaman da doya doya güldürüp rahatlatacağı bir dizi.

 

Dizide modern hayatın insanlara getirdiği rahatlık ve lüks yanında aslında insanlardan götürdüğü, yardımlaşma, ailevi ilişkiler, sadakat, iyilik, insan sevgisi, kuşaklar arası bağlar, manevi değerlerin yok olmaması gibi konular karşılaştırmalı olarak işlenecek.

 

Kalk Gidelim, köyünü ve ailesini terk edip İstanbul’a giderek zengin bir hayat yaşayan Mustafa Ali’nin iflas etmesi sonucu köye dönüşünü komik biçimde ele alıyor. Bakalım İstanbul’da yaşadığı sürece ailesini arayıp sormayan Mustafa Ali’yi köyde neler bekliyor?

 

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı ve Füsun Kostak’ın başrollerini paylaştığı TRT 1’in iddialı projesi Kalk Gidelim’de Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir ve Sena Çakır gibi birçok oyuncu yer alıyor.

 

Yönetmen koltuğuna Hatice Memiş’in oturduğu, hikayesi Güliz Kucur’a ait olan, senaryosunu Baykut Badem ve ekibinin kaleme aldığı,güçlü kadrosuyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kalk Gidelim’in ekran yolculuğu 18 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.