Şiddetli yağış ve fırtına Türkiye'yi felç etti: Karadeniz'de 12 Türk'ün olduğu gemi kayıp, Zonguldak'ta cezaevi boşaltıldı

Şiddetli yağış ve fırtına Türkiye'yi felç etti: Karadeniz'de 12 Türk'ün olduğu gemi kayıp, Zonguldak'ta cezaevi boşaltıldı

Tüm Türkiye genelinde etkili olan şiddetli yağış ve şiddetli fırtına hayatı felç etti.

Şiddetli yağış ve fırtına Türkiye'yi adeta felç etti.

Rusya’dan İzmir Aliağa Limanı’na yük taşıyan Türk bayraklı gemi, Karadeniz bölgesinde etkili olan fırtına nedeniyle Zonguldak Ereğli Limanı’na sığındı.

Burada barınamayınca tekrar hareket eden gemiyle irtibat kısa süre sonra kesildi.

Gemide 12 Türk personelin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Zonguldak'taki Karadeniz Ereğli K2 Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda su seviyesinin yükselmesi nedeniyle hükümlüler başka infaz kurumlarına nakledildi.

 

31 İLE UYARI GELDİ

 

Meteoroloji 20 Kasım Pazartesi günü 15 il için turuncu, 16 kent için ise sarı kodlu olmak üzere toplam 31 il için uyarı yaptı.

Adıyaman, Batman, Bingöl, Bolu, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Hakkâri, Karabük, Kastamonu, Sakarya, Tunceli, Şanlıurfa, Şırnak ve Zonguldak için turuncu kodlu uyarı verildi.

Ağrı, Ardahan, Bartın, Bilecik, Bitlis, Bursa, Elazığ, Erzurum, Kars, Kocaeli, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Siirt ve Yalova için ise sarı kodlu uyarı yapıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.