Sıfır Bir’den yeni fragman

Sıfır Bir’den yeni fragman

Vizyon için geri sayan ‘Sıfır Bir’ filmi ekibi, merakla beklenen fragmanı 01.01 tarihinde yayınladı. Filmde; Adana’daki hayatlarını geride bırakıp İzmir’e yerleşerek oto yıkamacı açan kahramanlarımız burada kendilerini bir savaşın içinde bulurlar.

Kadri Beran Taşkın’ın yönettiği ‘Sıfır Bir’ filminden merak edilen fragman yayınlandı. 10 Ocak’ta, vizyona girecek filmde Savaş Satış ve Onur Akbay’la birlikte Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas, Hakan Aydın, minik oyuncu Hiro Hami ve Salih İnci rol alıyor. 

 

Müziklerinde Esat Bargun  ve Uğur Ateş imzası bulunan filmin senarist ya da senaristleri tıpkı dizide olduğu bu kez de sır olarak kalıyor ve alışılmışın aksine açıklanmıyor. Fragman, sosyal medya gündemine ilk sıradan girdi.

 

Savaş, Cihat ve Azad; Adana’daki şiddetle dolu hayatlarını geride bırakıp İzmir’e gelerek oto yıkamacı açarlar. Gayrimeşru hayata geri dönmemeye ve ellerine silah almadan yaşamaya kararlıdırlar. Ancak isteseler de istemeseler de belki de kaderleri olan şiddetten kaçamazlar ve girmek istemedikleri bir savaşın tam ortasında bulurlar kendilerini. “Herkes sussa biz susmak” diyerek dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklenmelerine mani olamazlar. 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.