Sıfırdan CEO'luğa bir başarı öyküsü: Şerif Çiçek

Sıfırdan CEO'luğa bir başarı öyküsü: Şerif Çiçek

Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgesel ve ekonomik zorluklara rağmen genç girişimciler her gün yeni bir destan yazmaya devam ediyor.

Telekomünikasyon ve iletişim alanında ülkemiz büyük bir hızla ilerliyor. Dünyanın gelişmiş ülkelerinin yakaladığı başarılara Türkiye olarak yetişmek için sürekli bir yenilenme ve yeni bakış açıları gerekiyor.

cicek1.jpg

SIFIRDAN HOLDİNG CEO’LUĞUNA

Yenilenme ve yeni bakış açılarına özellikle genç girişimlerin çabaları büyük bir ivme ve motivasyon kazandırıyor. Türkiye’nin telekomünikasyon ve iletişim alanında önder kuruluşlarından olan Türk Telekom’un en önemli çözüm ve iş ortaklarından birisi de Şef Telekom.

serif1-001.jpg

Şef Telekom'un CEO'su Şerif Çiçek, yazarlarımızdan Mustafa Gümüş'e hedeflerini anlattı.

Şef Telekom’un CEO’su ise Şerif Çiçek. Gençliğinin getirdiği dinamizm ile sıfırdan bir başarı hikayesi yaratmış kendisine. Çiçek, iş hayatına MORC ekiminde camlara stiker yapıştırarak başlamış. İlk iş yerini Bursa’da açmış ve kısa sürede 2 bin Telekom bayisi arasında Türkiye birincisi olmuş.

cicek2.jpg

Şerif Çiçek bugün 450 bayisiyle hizmet veriyor. İstanbul Anadolu yakasının Türk Telekom TİVİBU distribütörü. Türkiye’nin en genç ve başarılı iş adamları arasında hak ettiği yeri almış durumda.

Çiçek’in disiplinli, ilkeli ve başarılı profiliyle Şef Telekom, titiz ve kaliteli personelinin çabalarıyla emin ve istikrarlı adımlarla büyüyor.

sef1-001.jpg

ŞERİF ÇİÇEK: “GENÇLERİMİZ BİLİŞİMİN GELECEĞİDİR”

Gelecek ile hedeflerini umut, başarı ve çok çalışmak üzerine oturtan Şerif Çiçek, “Türk ekonomisine ve Türk halkına daha büyük değerler katmak, daha çok insana ulaşmak istiyoruz. Bu uğurda çok çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bilişim dünyanın en önemli ekonomik gerçeklerinden. Bu anlamda gençlerimizin bu sahaya yönelmesi gerekiyor. Şef Telekom olarak biz genç ve dinamik kadromuzla gençliğimize örnek olmak ve onların motivasyonlarını artırarak, Türk ekonomisine büyük katma değer sağlayan kişiler olmasını istiyoruz” diyor.

Çiçek, disiplinli ve işkolik kimliğinin yanında oldukça da mütevazi ve sempatik bir profil çiziyor. Şirket çalışanları da CEO’larının izinde, güler yüzlü ve oldukça sıcakkanlı. Tüm öncelikleri tam bir müşteri memnuniyeti. Holding içinde herkes sanki büyük ailenin içerisindeymiş gibi.

sef3-001.jpg

ŞEF TELEKOM’UN KURUMSAL BAŞARISI HİKAYESİ

Türk Telekom Grubu İş Ortağı olan Şef Telekom; 2011 yılında BURSA Bölgesi’nde Bilişim ve Yazılım alanında hizmet vermek için Şef Telekomünikasyon ve Bilgisayar Hizmetleri olarak kurulmuş. 2012 yılında Türk Telekom Ana bayii, A tipi bayii olarak hizmet vermeye başlamış.

Daha sonra 2013 yılında Telekomünikasyon alanında faaliyet göstermek için ciddi altyapı yatırımları yaparak, 2. Bayiliği hizmete girmiş. Telekomünikasyon Hizmetleri Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. unvanını almış.

Şef Telekom, Bilişim ve Yazılım hizmetlerinin yanına İletişim Hizmetlerini de ekleyerek tam donanımlı bir teknoloji firması haline dönüşmüş.2014 Yılı başında Türk Telekom Güney Marmara Bölge Dağıtım Merkezi olarak 410 adet bayiiye hizmet vermeye başlamış.

2016 yılında Bursa ve Yalova İllerinin TİVİBU Satış ve Kurulum bayiliğini alan Şef Telekom, bu yönde de hizmetlerine hız kesmeden devam ederek 2017 Yılında İstanbul Anadolu Bölgesi Proaktif Satış kanalı ve yine İstanbul Anadolu Bölgesi Tivibu Kurulum Satış bayiliği de alarak hizmetlerine, alanında profesyonel 98 personeli ile devam ediyor.

serif5.jpg

Hakan Sönmez    siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum