SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYİ Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı!

SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYİ Partili Aytun Çıray, Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı!

Dünya çapında övgü alan Bayraktar TB2 SİHA'ların başarısını sindiremeyen İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, yerli aşı Turkovac ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ardından dünya çapında övgü alan Bayraktar TB2 SİHA'ları diline doladı. Çıray, SİHA'lar üzerinden BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef aldı.

Twitter hesabından Bayraktar SİHA ve İHA'lardan yola çıkarak Selçuk Bayraktar'ı 'havasından geçilmiyor' sözleriyle itham eden İYİ Partili Aytun Çınar, "Bir "Bayraktar SİHA, İHA" reklâmıdır gidiyor. Devletin tüm imkânları önüne serilmiş.. "Rakipsiz!" genç işbinsanı da babasına benzememiş.. Havasından geçilmiyor. Ama hiç kimse Vestel'in üretip de ihraç ettiği Karayel ve benzerlerinden söz etmiyor. Niye?" mesajını paylaştı.

 

asasas-022.jpg

 

Aytun Çıray'ın skandal sözlerine takipçilerinden tepki yağdı.

 

cdcdcdcd.JPGerererer.jpgsaasasas-001.JPG

 

TURKOVAC VE 1915 ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ'NE DE KARŞI

 

Çıray, son dönemde Türkiye'nin yerli Covid-19 aşısı Turkovac ve 18 Mart Cuma Günü açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili tepki çeken çıkışlar yapmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.