Sıla ve aşçı sevgilisinden dudak dudağa aşk fotoğrafları

Sıla ve aşçı sevgilisinden dudak dudağa aşk fotoğrafları

Ahmet Kural'la yaşadığı şiddet içeren ilişkiden sonra ünlü Şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başlayan Sıla, sevgisini göstermekten çekinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini resmen açıklayan Sıla ile Hazer Amani ikilisi İstanbul Havalimanı'nda dudak dudağa yakalandı.


Sıla ile Hazer Amani, aylardır gizlediklerini aşklarını geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davete el ele giderek herkese duyurmuştu. Ardından Hazer Amani sosyal medya hesabından Sıla ile çekildiği bir fotoğraf paylaşmıştı.
İkili, aşklarına tam gaz devam ederken evlenecekleri iddiaları ortaya atılan Sıla ile Hazer Amani, Kıbrıs’a gitmeden önce İstanbul Havalimanı’nda objektiflere takıldı.

sila-ic.jpg
Çevredekileri umursamadan..: Dudak dudağa görüntüleri kameralara yansıyan Sıla ile Hazer Amani, çevredekilerin bakışlarına aldırış etmeden uzun süre öpüştü. Konser için Kıbrıs'a gittikleri öğrenilen çiftin, iki gün tatil yaptıktan sonra İstanbul’a döndüğü öğrenildi.


Hamile deniyordu: Geçtiğimiz haftalarda Sıla ve Hazer hakkında ortaya bomba bir evlilik iddiası atılmış hatta 3 Kasım olarak tarih verilmişti. Erken evliliğin sebebinin ise Sıla'nın hamileliğinden kaynaklandığı iddia edilmişti. Ancak Sıla'nın menajeri Serkan Güney, "Çıkan iddialar asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır" diyerek söylentilere son noktayı koymuştu.
 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.