Sıla yine kapalı gişe

Sıla yine kapalı gişe

Pop müziğin kraliçelerinden Sıla, “ON’dan Kalan” konser serisinin dördüncüsünü dün akşam gerçekleştirdi. Hayranlarının salonu hınca hınç doldurduğu TİM Show Center’da sevenleri Sıla’yı yalnız bırakmadı.

23 Ekim tarihinden itibaren "ON'dan Kalan" konserlerinin ilkiyle sanat hayatının 10. yılını kutlamaya başlayan Sıla, Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi oldu. Dün akşam TİM Show Center'da serinin dördüncü konseri için sahneye çıkan Sıla, seslendirdiği parçalarla hayranlarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

 

Sahneye iki farklı kıyafetle çıkan güzel sanatçı enerjisi ve performansı ile göz doldurdu. 

 

Seyirciler ile zaman zaman esprili diyaloglar kuran Sıla, konserin son bölümünde ise adeta şov yaptı. Yaklaşık üç saat kaldığı Tim Show Center sahnesine ‘’Afitap’’ ile veda eden Sıla, ‘’Bir sonraki hafta yeniden görüşmek dileğiyle’’ sözleri ile konserini tamamladı.

 

Başarılı sanatçıyı izlemeye gelenler arasında; Saadet Işıl Aksoy, Şenay Akay, Elif Güvendik, Reyhan Karaca, Çelik, Neslihan Yargıcı, Seray Sever, Lider Şahin, Hayrettin Onur Karaoğuz, Zeynep Üstünel ve kızı Mina Üstünel, Murat-Gülay Afşar, Lütfü-Ayşe Sapmaz gibi ünlü simalar da yer aldı.


Siyasetcafe.com

 

sila-1-(2)-001.jpg

 

sila-1-(4)-001.jpg

 

sila-1-(5)-001.jpg

 

sila-1-(6).jpg

 

sila-1-(7)-001.jpg

 

elif_guvendik.jpg

 

celik.jpg

 

hayrettin.jpg

 

reyhan_karaca.jpg

 

saadet_isil_aksoy.jpg

 

senay_akay.jpg

 

seray_sever.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.