Sinan Ateş cinayetinde tutuklu sayısı 6 oldu

Sinan Ateş cinayetinde tutuklu sayısı 6 oldu

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi hakkında yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Cinayette toplam tutuklu sayısı 6'ya çıktı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara‘da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ateş’in öldürülmesiyle ilgili bugüne kadar 17 kişi gözaltına alınırken, soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Ufuk Köktürk M.U, E.U. ve M.Y’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcıya ifade ifade verdi.

 

3 ŞÜPHELİ DAHA TUTUKLANDI


İfadelerinin ardından zanlılar nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. MHP İstanbul il yönetimi listesinden çıkarılan Ufuk Köktürk’le birlikte M.U. ve M.Y. tutuklandı. E.U. ise yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan V.B, H.S. ve Z.A. dün “tasarlayarak öldürme” suçundan tutuklanmıştı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.