Sinan Oğan, 6 milyonluk aracıyla ilgili konuştu! 'Daha iyilerine binmem lazım, ancak gücüm buna yetiyor'

Sinan Oğan, 6 milyonluk aracıyla ilgili konuştu! 'Daha iyilerine binmem lazım, ancak gücüm buna yetiyor'

Sinan Oğan'ın 6 milyon liralık aracını anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

2023 seçimlerinde ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, %5,17’lik oy toplamış, ikinci tura kalan seçimlerde ATA İttifakı’nın önemli bileşenlerinden Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ Millet İttifakı’nı desteklediklerini duyurmuş, fakat Sinan Oğan desteğini Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana açıklamıştı.

Açıklamasının ardından Oğan siyasetin en sık tartışılan ve eleştirilen isimlerden biri haline geldi.

Sinan Oğan hakkında o günlerde sosyal medyada, AK Parti ile ittifak yaptıktan sonra 12 milyon lira değerinde bir araca sahip olduğuna dair iddialar yayıldı.

İddiaların çıkış noktası ise Sözcü Gazetesi’nden Deniz Zeyrek’in bir köşe yazısı.

Zeyrek, “Delikanlı siyaset sorunsalımız” başlıklı yazısında çevresinden aldığı bir duyumu kaynak göstererek Sinan Oğan’ın yeni arabasının 12 milyon lira değerinde olduğunu açıklamıştı.

Zeyrek daha sonra iddiasının hatalı olduğunu, Oğan'ın aracının söylediği gibi 12 milyon lira değil, 6 milyon lira değerinde olduğunu yazmıştı.

'DAHA İYİSİNE BİNMEM LAZIM AMA GÜCÜM BUNA YETİYOR'

O dönem çok konuşulan araba iddialarının üzerine Sinan Oğan'ın bugün arabasını anlattığı bir video sosyal medyada yayıldı.

Videoda Sinan Oğan 6 milyonluk Mercedes marka otomobili hakkında, 'Mercedes marka bir otomobildir. 6 milyon liraya alınmıştır. Türkiye'de bu seviyeye gelmiş bir siyasetçinin daha iyisine binmesi lazım ancak benim imkanım buna yetiyor.' dediği görülüyor.

ÜMİT ÖZDAĞ: SİNAN OĞAN, AK PARTİ'DEN PARA ALMIŞMIDIR BİLEMEM

Sinan Oğan’ın AK Parti ile ittifak yapmak için para aldığı iddiaları gündemi uzun süre meşgul etmiş, Zafer Partisi lideri ümit Özdağ'da konuya ilişkin 'Almış mıdır, almamış mıdır bilemem.' demişti.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.