Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan heyetinde yer aldı

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan heyetinde yer aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan heyetinde Sinan Oğan'da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü Azerbaycan ziyaretine Sinan Oğan'ın da katılacağını dün yaptığımız haberimiz ile okuyucularımızla paylaşmıştık.

Oğan bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan heyetinde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden sonra ilk ziyareti KKTC'ye gerçekleşti. Erdoğan'ın bir sonraki durağı ise Azerbaycan oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından resmi törenle karşılandı.

Tören sonunda heyetlerin takdiminin ardından iki lider, baş başa görüşmeye geçti.

 

SİNAN OĞAN DA HEYETTE YER ALDI

 

gig-002.JPG


Törene Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Sinan Oğan da katıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.