Sinan Oğan, 'Daha Başkanlık gelmeden bunlar oluyor!'

Sinan Oğan, 'Daha Başkanlık gelmeden bunlar oluyor!'

MHP Genel Başkan Adaylarından Sinan Oğan'ın sesini duyurmak için Youtube'da açtığı Kanal3Hilal isimli televizyon kanalı kapatıldı.

Meral Akşener’in Çanakkale’de konuşmasını engellemek için otelin elektriklerinin kesilmesi ve salonu polisin doldurmasının ardından Sinan Oğan’ın da Başkanlığa Hayır çalışmalarında kullanmak için Youtube’de açtığı Kanal3Hilal isimli televizyon kanalı kapatıldı.


Sinan Oğan, Twitter’den yaptığı açıklamada dün bizim kanalımız kapatıldı, bugün Meral Akşener’in konuşma yapacağı otelin elektrikleri kesildi. Başkanlık gelmeden yapılan bunlar. Bir de başkanlık gelirse gerisini siz düşünün” dedi.

 

687 sayılı KHK ile radyo ve televizyonlarda muhalefete söz hakkı verilmesinin YSK tarafından denetlenmesi hükmü yürürlükten kaldırılmasını da eleştiren Sinan Oğan, yeni KHK ile gelen bu kararı da “AKP ve Saray bu KHK ile demokrasiden nasibini almadığını 1 kez daha göstermiştir. Bu doğrudan referanduma yönelik Saray’ın müdahalesidir. Bu KHK da gösteriyor ki, bir AKP’li Başkan seçildiği takdirde işlerine nasıl geliyorsa ona uygun kararname çıkaracaklardadır. AKP rejimi kendisine yandaş kanallarda zaten muhalefete yer vermiyordu. Bu yetmiyormuş gibi ana akım medyaya da baskı yaparak bizlerin çıkmasını da engelliyordu. Şimdi bu OHAL kararnamesiyle (OHAL ile ne alakası varsa) bütün ekranları muhalefete kapatacaklar” dedi.


AKP rejiminin kendilerine yönelik ekran baskısını kırmak için açtıkları Youtube Kanalının dün kapatıldığını açıklayan Sinan Oğan, bunların kendilerini yıldıramayacağını ifade ederek, “Ne yaparsanız yapın bizi demokrasi mücadelemizden asla geri çeviremeyeceksiniz. Vatandaşlarımız da görsün” diye yazdı.

 

İktidarın ve Başkanlık Sistemine destek verenlerin Başkanlık gelmeden demokrasi katliamına giriştiklerini yazan Sinan Oğan, “Bugün bunları yapanlar, yarın neler yapmaz ki…” dedi.

 

Sinan Oğan'ın paylaştığı twetler şöyle:

 

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.