Sinan Oğan: İYİ Parti hükümsüzdür!

Sinan Oğan: İYİ Parti hükümsüzdür!

MHP'den ihraç edilen Genel Başkan Adaylarından Sinan Oğan İYİ Parti hakkında görüşlerini açıkladı.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın stüdyo konuğu olan MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Meral Akşener'in kurduğu İyi Parti ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sinan Oğan, Türk milliyetçilerinin kalesinin MHP olduğunu söylediği programda, Mart ayında MHP kongresinde değişimin gerçekleşmesi durumunda, İyi Parti'nin anlamsız olacağını, İyi Parti'dekilerin MHP'ye geri döneceğini söyledi.

Sinan Oğan, Mart ayında MHP Genel Başkanı olması durumunda, MHP'den kopup giden herkese çağrı yapacağını söyledi.

İşte Sinan Oğan'ın o dikkat çeken ifadeleri:

"Bugün eğer yeni bir parti kurulmuşsa, bu Milliyetçi Hareket Partisi'nde sürdürülen mücadelenin akim kılması neticesinde kopup giden arkadaşlarımızın kurduğu bir partidir, çoğunluk olarak. Yarın bu amaç hasıl olduğunda, yani Milliyetçi Hareket Partisi'nde beklenen ve özlenen değişim gerçekleştiğinde, yeni parti anlamsız kalacaktır, hükümsüz olacaktır. Niye? Yeni parti nereden çıktı ortaya? MHP'de bu mücadele başarılı olsaydı yeni parti kurulur muydu? 18 Mart 2018'de biz Allah'ın izniyle bunu gerçekleştireceğiz, kongreye gireceğiz, MHP'ye yakışır bir olgunlukta, ülkücü iradenin kararıyla bir inşallah biz bunu yapacağız. O zaman yeni partiye giden arkadaşlar burada bu gerçekleştiği taktirde ne diyecekler? Elbette MHP'ye gelmek isteyecekler. Milliyetçi Hareket Partisi bu değişimi sağlayıp iktidara yürüyen bir parti olacaktır. Elbette MHP o zaman kucağını geniş açacaktır, yelkenlerine iktidar rüzgarı dolduracaktır. Bunun için bütün kopup giden arkadaşlarımıza çağrı yapacak, geri dönün diyecek. Yeni partinin artık bir anlamı o zaman kalmayacaktır."

Sinan Oğan programda ayrıca, "Türk milliyetçilerinin kalesi Milliyetçi Hareket Partisi'dir" şeklinde bir ifade de kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.