Sirkeci Garı’nda gala gecesi

Sirkeci Garı’nda gala gecesi

İKSV Galaları yeni sezonun açılışı, “Doğu Ekspresinde Cinayet”in Kenneth Branagh tarafından yönetilen sinema uyarlaması ile gerçekleştirildi. Sirkeci Tren Garı’ndaki galada sinemaseverler bu uyarlamayı,Doğu Ekspresi yolculuğunun başlangıç durağında izledi

İKSV Galaları sezonun ilk etkinliğini, Agatha Christie’nin “Doğu Ekspresinde Cinayet” (Murder on the Orient Express) romanından Kenneth Branagh yönetmenliğinde sinemaya uyarlanan filmin Türkiye Galası ile yaptı. Gala, filmin konu edindiği Doğu Ekspresi yolculuğunun başlangıç durağı olan Sirkeci Tren Garı’nın büyülü atmosferinde gerçekleştirildi.

 

İstanbul Film Festivali Direktörü Kerem Ayan “İstanbul Kültür Sanat Vakfı olarak İKSV Galaları’nın yeni filmi “Doğu Ekspresinde Cinayet”in gösterimini Sirkeci Garı gibi tarihi ve kültürel açıdan son derece önemli, nostaljik bir mekanda gerçekleştirebildiğimiz için heyecanlıyız.” diyerek görüşlerini paylaştı.

 

ABD’de gösterime girmeden önce düzenlenen gala etkinliğiyle ilk kez Türkiye’de sinemaseverlerle buluşan filmde Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz, Judi Dench, Willem Dafoe ve Olivia Colman rol alıyor. Belçikalı dedektif Hercule Poirot’nun İstanbul’dan Paris’e yol alan lüks trende işlenen cinayeti çözmeye çalıştığı film 10 Kasım Cuma günü vizyona giriyor.

 

Siyasetcafe.com

1510123746_gorsel_3.jpg

 

1510123747_gorsel_2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.