Şirketin sahibinden flaş açıklama: Belgeler sahte

Şirketin sahibinden flaş açıklama: Belgeler sahte

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın akrabaları tarafından para aktarıldığını iddia ettiği Bellway Ltd. şirketinin sahibi konuştu. İşte ayrıntılar;

Bellway Ltd. şirketinin sahibi Bahattin Ayan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında ki iddialarına cevap verdi.

Bahattin Ayan iddiaların gerçeği yansıtmadığını, şirketlerinin asıl hesaplarında yaptıkları incelemelerde swift mesajlarda ve dekontlarda böyle bir para hareketinin bulunmadığını öne sürerek belgelerin sahte olduğunu söyledi.

Şirket sahibi Bahattin Ayan, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, İstanbul Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. İstanbul Başsavcılığı “yetkisizlik” kararı ile dosyayı Ankara’ya gönderdi.

Suç duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Şirket asıl evraklarında ve banka kayıtlarımızda yaptığımız incelemede banka hesaplarımıza böyle bir para gelmediği gibi söz konusu swift mesajı ve dekontunun sahte olduğu anlaşılmıştır. Sahte olduğu açık belgeler kullanılarak sahtecilik fiili işlenmiş, bankacılık ve ticaret sınırlarımızın ifşası suçlarının işlendiği ortaya çıkmıştır. Müvekkil ve şirket açısından büyük bir mağduriyet ortaya çıkmıştır. Bu nedenlerle zarar gören müvekkil adına huzurdaki şikayeti yapmak hasıl olmuştur. Tüm belgelerimiz soruşturma sırasında ayrıca ibraz edilecektir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.