Sırtına alıp teker teker taşıdı! İşte hayat kurtaran o kahraman!

Sırtına alıp teker teker taşıdı! İşte hayat kurtaran o kahraman!

Ankara’da yaşanan sel felaketinde alt geçitte mahsur kalan vatandaşları teker teker sırtında taşıyarak kurtaran o yürekli adam bakın kim çıktı? İşte haberin ayrıntıları;

Ankara'da geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen sağanak yağış hayatı felç etti. Meteoroloji’nin önceden uyarıda bulunduğu yağış sağanak 15 dakika boyunca şiddetini sürdürdü. TBMM yanında bulunan alt geçitte birçok vatandaş mahsur kaldı. Geçitte mahsur kalan vatandaşları ise yürekli bir kahraman kurtardı.

ankara-82330-sel-siyaset-cafe.jpeg

Başkent’te Pazar günü yaşanan sel felaketi’nde, TBMM yanında bulunan Akay Alt Geçidi'nde mahsur kalan vatandaşları, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan elektrik teknisyeni İlbey Kubilay Arslan kurtardı.

54yty348u34u88953498.jpg

VATANDAŞLARI OMZUNDA VE SIRTINDA TAŞIDI

Yaşanan sel felaketinden sonra bölgede herhangi bir elektrik kaçağı olup olmadığını kontrol etmek için olay yerine gelen İlbey Kubilay Arslan, araçları içerisinde mahsur kalan vatandaşlara hiç düşünmeden yardıma koştu.

ankara-sel-siyaset-cafe-001.jpg

Arslan, önce çocukları ve kadınları araçlarından tek tek çıkarttı. Vatandaşları hem omzunda, hem de sırtında taşıdı.

7r4y38fheuhe4.jpg

Yine başka bir araçta mahsur kalan kadını 9 aylık bebeği ile birlikte kurtaran İtfaiyeci Nevzat Kaleli de güne damgasını vurdu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.