Siyasal İslamcıların provokayonuna büyük tepki! Canlı yayında ölüm tehdidi

Siyasal İslamcıların provokayonuna büyük tepki! Canlı yayında ölüm tehdidi

Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan, skandal açıklamalara imza attı! Noyan, canlı yayında muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit etti.

Ülke TV kanalında Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına katılan Sevda Noyan, canlı yayında muhalifleri ve komşularını ölümle tehdit etti. Noyan, 15 Temmuz'da kimseyi öldüremedikleri için heveslerinin kursağında kaldığını ima ederek şunları söyledi:

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır."

 

 

O SÖZLER RTÜK'E TAŞINIYOR

RTÜK üyesi İlhan Taşcı, Ülke TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programında yazar Sevda Noyan'ın skandal ölüm tehdidi hakkında açıklama yaptı.

İlhan Taşcı, Ülke TV'deki ölüm tehdidini RTÜK'e taşıyacağını duyurdu.

İLHAN TAŞÇI: PAZARTESİ GÜNÜ DİLEKÇE VERECEĞİM

'Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Benim listem hazır' diyen Sevda Noyan'ın ölüm tehdidi içeren videosunu paylaşan İlhan Taşcı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Bu yayın nedeniyle toplumun geniş bir kesiminde infial oluştu. Çok sayıda soru alıyorum. Yayını RTÜK nezdinde bizzat takip edeceğim. Üst Kurul gündemine alınması için de Pazartesi günü dilekçe vereceğim. RTÜK Yasası, yayında “toplumu kin ve düşmanlığa tahriki” açıkça suç sayar."

SEVDA NOYAN SKANDAL SÖZLERİNİ SAVUNDU

Noyan, sözlerinin sosyal medyada tepki toplaması üzerine ise hesabından şunları söyledi: “Evet açık ve net söylüyorum. Hiç birinizden korkmuyorum hain zombiler. Şayet bir kez daha bu ülkede darbe yapmaya kalkarsanız sonunuz hiç iyi olmayacak bunu çok iyi bilin. Yaptığınız hakaretleri attığınız iftiraları size iade ediyorum. Bilin ki hiç etkilenmiyorum. Hain zombiler. Konuşmam niye size dokundu tekrar darbe yapmayı mı planlıyorsunuz? Bu sefer kaçacak delik bulamazsınız. Sahte hesaplarla istediğiniz kadar saldırın, hiç etkilenmem. Alışkınız sizin iftiralarınıza. Liderim Recep Tayyip Erdoğan. Sonuna kadar onun yanındayım.”

İşte o tweetleri:

 

foto1-024.jpg

 

foto2-020.jpg

 

foto3-018.jpg

 

O SÖZLERE TEPKİ YAĞDI

 

Twitter ise Noyan’ın sözlerine dair şu tepkiler yer aldı:

“*Sevda Noyan isimli bu kadın 15 Temmuz'da istediğini yapamadığını, oturduğu sitedeki insanları fişlediğini, ölüm listesi hazırladığını ve gerek duyarsa ailesinin en az 50 kişiyi öldüreceğini söylüyor. Üstelik tüm bunları gülerek söylüyor!

*Silahsız insanlardan terör örgütü kuran savcılara açık suç duyurusu .Sevda Noyan isimli bu bayan ellerinde 50 kişilik ölüm listesinin ve bu kişileri öldürmek için maddi donanımlarının olduğunu söylüyor. (@adaletbakanlığı, @istanbulbaro)

* Ailesinin elinde 50 kişiyi öldürmeye yetecek kadar silah ve mühimmat varmış. Üç beş tane daha komşuyu gözüne kestirmiş ters bir durumda öldürürüm diye. Hareket geçecek savcı aramıyoruz tabiki. Komşuları bu caniye karşı dikkatli olsun ama.

*Şu Sevda Noyan denen yandaşın söylediklerini muhalif biri söyleseydi canlı yayında gözaltına alınıp çoktan Sulh Ceza Hakiminin önünde olurdu!”

EŞİ SAMANYOLU TV PROGRAMCISI ÇIKTI

Sevda Noyan’ın eşi Engin Noyan, Samanyolu TV’de Kapılar ve Köprüler isminde program yapıyordu. 

Engin Noyan ayrıca, "Fethullah Hoca'yla gönül bağınız var mı?" şeklinde yöneltilen soruya, "Hocaefendiyi çok severim ve önemserim" ifadeleriyle yanıt vermişti.

 

ÜLKE TV VE KANAL 7 MEDYA GRUBU'NDAN ÖZÜR GELDİ

Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“3 Mayıs 2020 Pazar günü Arafta Sorular Programı’na konuk olan Sevda Noyan’ın, kamuoyunda tartışılan “darbe söylentileri” üzerine yapmış olduğu maksadını aşan açıklamaları Kanal 7 Medya Grubu’nun kurumsal değerleri ve yayın ilkeleri ile hiç bir şekilde uyuşmamaktadır.

Sevda Noyan’ın “darbe ve darbecileri” eleştirmenin ötesindeki söylemlerini Ülke TV ve Kanal 7 Medya Grubu olarak asla tasvip etmiyoruz.

Tasvip etmediğimiz ve yayın ilkelerimize aykırı sözlerin Ülke Tv ekranlarından sarf edilmesi nedeniyle kamuoyundan özür dileriz. Ülke Tv Yönetimi”

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.