Siyasi hayatı biten Akşener’i Altaylı’da kurtaramadı: “Ben o lafı ülkücülere söylemedim”

Siyasi hayatı biten Akşener’i Altaylı’da kurtaramadı: “Ben o lafı ülkücülere söylemedim”

Habertürk ekranında Fatih Altaylı’nın “Teke Tek” programına katılan Akşener’in sorulara gülerek yanıt vermesi ve Ülkücüler için kullanılan hakaret kelimeleri gündemden düşmüyor.

MHP’den kovulduktan sonra kurduğu partinin de başarısız olması Akşener’i yeni arayışlara itti. Akşener’in, MHP’nin başına geçmek için yaptığı bütün çabalar boşa çıkmıştı. MHP Lideri Devlet Bahçeli  bu çabaların “FETÖ operasyonu” olduğunu söylemişti.  “Ben Başbakan olacağım” sloganı ile yola çıkan Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de hezimete uğramış ve partisinden daha az oy almıştı.

 

PROGRAM SKANDAL OLMUŞTU

Milletvekili bile olamayan Akşener’i gündeme getirmek için Fatih Altaylı devreye girdi. Altaylı’nın “Teke Tek” programı ise skandallarla doluydu.


Sorulara kahkahalarla cevap veren, daha doğrusu cevap veremediği için sürekli gülen Akşener’e Altaylı bile şaşırdı.


Programda bir başka skandal ise Ülkücülere yönelik hakaretler oldu. Akşener ve Altaylı MHP ve Ülkücüler tarafından sert şekilde eleştirildi. Küfürlü cümleler için de RTÜK devreye girdi ve ceza kesti. Yani Akşener’ye yeniden prim kazandırma operasyonu böylelikle tam ters etki yaptı.


Zaten siyasetten bitmiş olan Akşener, toplum ve Ülkücüler nazarında iyice sıfırlandı.Deneyimli gazeteci Fatih Altaylı yaptığı hatanın farkına varmış olacak ki, “Ben o cümleyi Ülkücüler için kullanmadı” diyerek çark etti.
Ve… Bir Akşener’i kurtarma operasyonu daha fiyaskoyla sonuçlandı…

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.