Skandal! ABD'li asker halay başı oldu

Skandal! ABD'li asker halay başı oldu

YPG terör örgütünün kadın üyelerinin kurduğu halayda, ABD'li kadın asker halay başı oldu. İşte haberin ayrıntıları;

Suriye'nin kuzey bölgesinde yer alan Menbiç'te, terör örgütü YPG’nin dün askeri meclise bağlı kadın militanlarının mezuniyet töreninde çekilen halayda ABD'li bir kadın askerin halayın başında yer alması tepkilere neden oldu.

12 Ağustos 2016 tarihinde DEAŞ terör örgütünden tamamen temizlenen Menbiç, şimdi ise ABD’nin destekleriyle PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG’nin hakimiyetinde bulunuyor. DEAŞ'ın Suriye topraklarında Rakka'dan sonra en önemli merkezi olarak gördüğü Menbiç'e, DEAŞ'tan temizlenmesinden sonra, PKK terör örgütünün bu ülkedeki uzantısı YPG'nin girmesine Türkiye tepki göstermişti.

Bu konuyla ilgili ABD ve Türkiye arasında da kriz yaşanmıştı. Terör örgütü YPG'ye ait sözde askeri meclisi tarafından yönetilen ilçede dün kadın militanların mezuniyeti için düzenlenen törende skandal görüntüler oluştu.

Kadın militanlar, törende halay çekerken, halayın başına ise ABD'li bir kadın askerinin geçmesi dikkat çekti. ABD'li kadın askerin başını çektiği halayın fotoğrafları, sözde askeri meclisin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.