Skandal! CHP'de "bankamatikçi" PM üyesi, işe gitmeden aylardır maaş alıyor!

Skandal! CHP'de "bankamatikçi" PM üyesi, işe gitmeden aylardır maaş alıyor!

CHP, partinin üst düzey yöneticilerinin partili belediyelerde “Bankamatik” işçisi olarak çalıştırılarak kazanç sağlaması yöntemini kullandı. Bu skandal iddia kulislere bomba gibi düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç Parti Meclisi Üyesi Gülçin Erdem Timur’un partili bir belediyede bankamatik personeli olarak “çalışıyor” gösterildiği ve hiç işe gitmeden maaş aldığı iddiası CHP kulislerine bomba gibi düştü.

 

YAZARIMIZ CELAL EREN ÇELİK SKANDALI ORTAYA ÇIKARDI

Yazarımız Celal Eren Çelik Haber Alternatif’de güvenilir kaynaklardan aldığı ve teyit ettiği bilgilere göre CHP PM üyesi Gülçin Erdem Timur Hatay’da Kırıkhan  ilçesinde ikamet etmesine rağmen Defne Belediyesi’nde personel olarak gösterilerek her ay işe gitmeden düzenli maaş aldığını gün yüzüne çıkardı. 

TALİMAT DEFNE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN

CHP PM Üyesi Gülçin Erdem Timur’un Defne Belediyesi’nde işe girmesinin ise bizzat CHP’li Defne Belediyesinin Belediye Başkanı İbrahim Güzel’in talimatı ile gerçekleştiği belirtiliyor.

KILIÇDAROĞLU İŞE ALIMDA "RİCACI" OLDU

CHP’li Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’in ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilişkilerinin son derece iyi olduğu biliniyor.Bu nedenle Kılıçdaroğlu’nun bu işe alımda “Ricacı” olmuş olabileceğini belirtiyorlar.

Zira PM Üyesi Gülçin Erdem Timur Kılıçdaroğlu’nun en önem verdiği PM üyelerinden birisi olarak bilinmekte.

GAZETECİLERE BASKI YAPILDI

Öte yandan bu haberin bazı yerel gazeteciler tarafından bilindiği ancak haberin yapılmaması için CHP’nin bazı Hatay Milletvekillerinin devreye girerek baskı uyguladığı da edinilen bilgiler arasında…

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:Haber Alternatif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum