Skandal! HDP İlçe bürosunda terörist posterleri

Skandal! HDP İlçe bürosunda terörist posterleri

Halkların Demokratik Partisi’nin İlçe bürosunda skandal görüntüler ortaya çıktı. İşte o fotoğraflar ve haberin ayrıntıları;

Halkların Demokratik Partisi’nin terör örgütü PKK/PYD/YPG’ye destek verdiği bir kez daha net bir şekilde görüldü.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nce PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon kapsamında aralarında HDP ve DBP Gebze İlçe yöneticilerinin de bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda HDP Gebze İlçe Bürosu’nda bulunan posterler dikkat çekti.

Kocaeli Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütü adına önem atfeden günlerde örgütün daha etkin ve daha canlı kalmasını sağlamaya çalışarak örgüt adına faaliyet yürüttükleri, sosyal medyayı kullanarak propaganda yaptıkları, protesto eylemleri düzenleyerek belli bir sistematik plan ve program dahilinde terör örgütü adına hareket ettikleri tespit edilen 21 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyonda HDP ve BDP Gebze İlçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. 2 şüpheliye yönelik yakalama çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgüt adına hazırlanmış pankart, yasaklı kitap-dergi-yayın, örgütsel doküman ve terörist fotoğrafları ele geçirildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

hdp1.jpghdp2.jpg

siyasetcafe.comhdp3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.