Skandal ifadeler! ‘Ben mehdiyim, Fetullah yardımcım’

Skandal ifadeler! ‘Ben mehdiyim, Fetullah yardımcım’

Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden isim hakkında Prof. Dr. Sefa Saygılı, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Adnan Oktar’ın eski doktoru, birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Doktor Saygılı, Adnan Oktar’ın kendisini mehdi olarak gördüğünü, Fetullah Gülen için ise yardımcım dediğini açıkladı.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 7-8 ay yakından ilgilenen Psikiyatri Uzmanı Prof. Sefa Saygılı, "Adnan Oktar kendisinin mehdi, Fetullah Gülen'in de yardımcısı olduğunu söylüyordu" dedi.

1986 yılında gözaltına alınmasının ardından mehdi olduğunu iddia ettiği için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Adnan Oktar'ı burada ilk muayene eden Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Sefa Saygılı, önemli açıklamalar bulundu. 7-8 ay gibi uzun bir süre kendisini gözlemleme imkanı bulduğunu belirten Prof. Saygılı, "Mehdilik fikri o dönem de vardı. Hitabeti, ikna ve telkin gücü kuvvetli, güçlü hipnotizma etkisi olan bir kişi" ifadelerini kullandı.

'MEHDİ BENİM, FETULLAH YARDIMCIM'

Adnan Oktar grubunun FETÖ'nün bir başka versiyonu olduğunu belirten Prof. Dr. Sefa Saygılı, "Aynı yöntemi uyguluyor, aynı özellikleri taşıyorlar. Hatta Adnan Oktar kendisinin mehdi, Fetullah Gülen'in de yardımcısı olduğunu söylüyordu. Kendisini mehdi zannedenlerin zayıf noktası fazla özgüven sahibi olmalarıdır. Bu nedenle her türlü rezilliği yapabiliyorlar. Her türlü hataya açıklar, zaten bu yüzden de yakalanıyorlar" diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.