Skandal sözler: Bunların hepsi İsrail Ajanı

Skandal sözler: Bunların hepsi İsrail Ajanı

İstanbul İstihbarat eski Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, "Bunların hepsi İsrail ajanı... Buradaki polislerin kimliklerini kontrol edin, kimliksiz çıkar bunlar" diye bağırdı.

 

İstanbul İstihbarat eski Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, "Bunların hepsi İsrail ajanı... Buradaki polislerin kimliklerini kontrol edin, kimliksiz çıkar bunlar" diye bağırdı.

22 Temmuz cemaatçi polis operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan eski istihbarat şube müdürlerinden Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan Metris cezaevine gönderildi.

YILMAZER ÖRGÜT KURDU

İstanbul 1. Sulh Ceza Hâkimliği, kararında, Ali Fuat Yılmazer ile Erol Demirhan'ın, suç işleme amacıyla örgüt kurduğu belirtildi. Tutuklanan diğer 10 kişinin de bu yapıya dahil olarak devletin istihbarat faaliyetleri kapsamında görevlerinin sağladığı nüfuz ve güç ile görevlerinin gereklerine aykırı davrandığının belirtildiği kararda, "Amaçlarına ulaşmak için toplumda tanınan kişileri terör ve organize suç örgütleri ile ilişkilendirerek, gerçek kimliklerini eksik veya yanlış yazarak yargı mensuplarını aldatacak şekilde kararlar alarak kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaların amaç dışı kayıt ettikleri belirlendi" denildi.

BUNLARIN HEPSİ İSRAİL AJANI

17 kişi arasında bulunan İstihbarat eski Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, "Rezil ettiniz bu teşkilatı. Bu ülkede gerçek operasyonlar tek tek yapılacak. Polisin propagandasıyla yol alamaz. Siz böyle polisliği kimden öğrendiniz. Vatandaşı kandırır seçim kazanırsanız ama giren polise girer. Bir daha da çıkmaz. Ancak sıranızın gelmesini beklersiniz. Hepiniz siz de böyle sırada bekleyeceksiniz. Emekliyim yine personelimin başındayım burada. Ajanlarla bu ülkeye hizmet edebileceğinizi mi zannediyorsunuz? Bunların hepsi İsrail ajanı… Arşivimde kaydı var. Buradaki polislerin kimliklerini kontrol edin, kimliksiz çıkar bunlar" diye bağırdı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.