Skandal sözleri sonrası Gülbin Tosun'dan istifa açıklaması geldi!

Skandal sözleri sonrası Gülbin Tosun'dan istifa açıklaması geldi!

Sokak köpeklerinin saldırısı sonucu kızı Mahya Melin Pınar'ı kaybeden acılı anneye sosyal medyada söylediği skandal sözlerle gündeme gelen FOX TV sunucusu Gülbin Tosun'dan istifa açıklaması geldi.

FOX TV Sunucusu Gülbin Tosun'un, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesine sosyal medya üzerinden verdiği yanıt gündem yarattı.

Tosun, Antalya’nın Serik ilçesinde köpekten kaçarken yola çıkan ve kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanıp 23 gün sonra hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesine verdiği yanıtta 'Arsız sefil' ifadelerini kullandı. Bununla da kalmayan Tosun, "Senin peşinden yarın geliyorum" ifadelerini kullandı.

 

a-017.JPG

 

Tosun'un paylaşımına acılı anne Derya Pınar'dan yanıt geldi. Pınar, verdiği yanıtta "Bana Mahra'yı geri getirebilir misin? Varsa vicdanın bunun cevabını ver" ifadelerini kullandı.

 

b-013.JPG

 

SKANDAL SÖZLER SONRASI İSTİFA AÇIKLAMASI YAPTI


Söz konusu paylaşımı görenler FOX TV sunucusuna tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları Tosun'un istifaya çağırdı.

Gelen tepkiler sonrası Gülbin Tosun'dan yeni bir açıklama geldi. Tosun yaptığı paylaşımda "İşte ne kadar organize ve kötü amaçlı olduklarının kanıtı! Ne istifası hafta sonu gümbür gümbür yayındayım inşaAllah" diye yazdı.

 

c-009.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.