Skandallar zincirine bir yenisi daha eklendi! CHP'li isim hakkında 'yasak aşk' iddiası

Skandallar zincirine bir yenisi daha eklendi! CHP'li isim hakkında 'yasak aşk' iddiası

CHP’li Maltepe Belediyesi’nde Meclis üyesi olan, Maltepespor eski Kulüp Başkanı Ercan Konak’ın eşini aldattığı iddia edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, CHP’li çeşitli belediyelerde meydana gelen aşk skandalları bitmek bilmiyor.

CHP’li Maltepe Belediyesi’nde, yaklaşık 2 yıldan beri ortaya çıkan skandallar zincirine, bir yenisi daha eklendi.

CHP’li Meclis üyelerinden olan, Maltepespor eski Kulüp Başkanı Ercan Konak’ın eşi Özlem Konak’ın arkadaşı Yeliz Çalışkan ile 2 yıldan beri aşk yaşadığı iddia edildi.

Bundan 6 ay önce ortaya çıkan aşk skandalının, belediyede bulunanlar tarafından saklanmak istediği, ancak eşi ile aynı belediyede çalışan Özlem Konak’ın direnmesi üzerine, skandalın herkesin diline düştüğü öğrenildi.

 

EŞİNİN ARKADAŞI İLE AŞK YAŞIYOR İDDİASI!

 

Maltepe ilçesinde yaşanan ve belediyeyi saran aşk skandalı, Özlem Konak tarafından ortaya çıkarıldı.

Ercan Konak’ın evde olduğu bir sırada, gelen mesajları gören Özlem Konak’ın, telefonu incelediğinde eşinin yakın arkadaşı Yeliz Çalışkan ile aşk mesajları yazıldığını gördü.

Bunun üzerine evde başlayan tartışma sonrası, Ercan Konak yaşadığı yasak aşkı kabul ederek, eşinden özür diledi. Ayrıca bu ilişkiye, hemen son vereceğine dair sözler verdi ve yeminler etti. Bunun üzerine bir kız çocuğu bulunan Özlem Konak da eşini affetti.

 

YASAK AŞKI İLE EV TUTMUŞ

 

Ercan Konak ile eşi Özlem Konak arasında yaşanan bu kriz sonrası, her şey normale döndü derken, ikinci kez tartışma yaşandığı ifade edildi. Yine iddialara göre, Özlem Konak, eşini barışmalarından 6 ay sonra, yine Yeliz Çalışkan ile mesajlaşırken tekrar yakaladı.

Talihsiz eş Özlem Konak,eşi Ercan Konak’ın cep telefonu mesajlarında, oturdukları evlerine sadece 5 dakika mesafede, Çalışkan ile ev tuttuğunu gördü. Özlem Konak, ertesi gün, eşi Ercan Konak ile eski arkadaşı Çalışkan’ın aşk yuvası olan evi buldu ve baskına gitti.

Evde aynı anda Ercan konak ile Çalışkan’ı adeta sorguya çeken Özlem Konak, yaşadıklarını herkese anlatacağını söyleyerek evden ayrıldı.

 

BAŞKAN ,ERCAN KONAK’I İSTİFA ETTİRDİ!

 

Maltepe Belediyesi’nde herkesin konuştuğu bu aşk skandalının ortaya çıkması üzerine, Başkan Ali Kılıç, meclis üyesi Ercan Konak’ı, spor komisyonundan sorumlu encümenden istifa etmesini istedi.

Konak bunun üzerine, önceki gün Maltepespor Kulüp Başkanlığı’ndan da istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde, yine CHP’li meclis üyesi Besim Ünsaldı’nın getirdiği 8 bin liralık otel ve konaklama faturası nedeni ile kavga eden başkan yardımcıları Levent Polat ile Melih Morsünbül görevden alınmıştı.

 

b-007.jpg

 

ALDATILAN EŞ DERT YANDI!

 

Öte yandan, eski arkadaşı ile kocasının aşk yaşadığını öğrenen Özlem Konak’ın çok üzüldüğü ve çevresine, “Ben şunu hiç kabul edemiyorum. Kadına şiddet, sadece darp önemseniyor ya da dikkate alınıyor.Y aşadığımızı psikolojik travmalar ve içinde bulunduğumuz bu çirkin durum, bu kadar basit mi? Birde bunu Atatürkçü ve kadın hakları savunucusu görünen bir meclis üyesinin ailesine yapması normal mi? Bir de insanların hiçbir şey olmamış gibi, bu bir aile sorunu gibi, bunun yapan kişinin sırtını sıvazlayıp gezmesini bir anne olarak, kabul etmiyorum. Bu yaşadığım çirkinliğin duyulmasını istiyorum.” dediği öğrenildi.

 

ADI DAHA ÖNCE DOLANDIRICILIK OLAYINA KARIŞTI!

 

Ercan Konak’ın adı daha önce, CHP Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi adayı Veli Çelik ve CHP Maltepe eski Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Boyraz ile beraber özel bir firmaya ait arsayı, belediye arsası gibi göstererek kaçak bir şekilde fuar firmasına 70 bin liraya kiralamaya çalışarak,dolandırıcılık girişimi yaptığı iddiası ile gündeme gelmişti.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:SuperHaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum