Şok eden ‘darbe’ çağrısı: Vakti geldi!

Şok eden ‘darbe’ çağrısı: Vakti geldi!

PKK'ya ABD'nin isteğiyle 100 milyon dolar veren Suudi Arabistan'ın yüksek tirajlı gazetelerinden Okaz'da kaleme alınan skandal yazıda Türkiye'de yeni bir darbenin vaktinin geldiği yazıldı.

Arap medyasında yer alan haberlere göre Suudi Arabistan yönetimine yakınlığı ile bilinen Okaz gazetesi, skandal bir yazı ile Türkiye'de yeni bir darbe gerçekleşmesi çağrısında bulundu.

suud.jpg

Söz konusu gazete küstahlığını daha da ileri taşıyarak Türkiye'deki olası bir darbe girişiminin bu kez başarılı olacağı vurgulandı.

Tahammül sınırlarını zorlayan ve siyonist bir yaklaşımla haddini aşan gazete, milletimizle bütünleşerek ülkemize yönelik ahlaksız saldırılara göğüs geren sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın değişmesi gerektiğini, Türkiye'nin yeni bir lidere ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Suudi gazete yazının devamında, Türkiye'nin tüm hamlelerine karşı yaşanacak ekonomik krizden çıkamayacağını ve başarılı olamayacağını öne sürdü.

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)'nin 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimindeki rolü hala tartışılıyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.