Şok iddia! AKP’de yer almak isteyen FETÖ’cüler var

Şok iddia! AKP’de yer almak isteyen FETÖ’cüler var

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Külünk, katıldığı canlı yayın programında şok iddialar ortaya attı. İşte haberin ayrıntıları;

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, katıldığı canlı yayın programında AK Parti’yi ele geçirmek isteyen, AK Parti’de yer almak isteyen FETÖ’cülerin olduğunu ileri sürdü.

Külünk, "AK Parti'yi teslim almak isteyen FETÖ'cüler var. Kripto 'FETÖ'cülerin AK Parti'de yer etmek için çaba sarf ettiğini biliyorum" dedi.

AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Habertürk'te yayımlanan, Kübra Par'ın sunduğu programa konuk oldu.

"Biz 'FETÖ'nün silahlı kanadının farkında mıyız? Suikast timlerinin farkında mıyız" diye soran Külünk, Kübra Par'ın "FETÖ'nün elebaşlarına, çelik çekirdek kadrosuna yaklaşılmadığını söylemiştiniz, hâlâ aynı kanaatte misiniz?" sorusuna da "Aynı kanaatteyim, örtülmek isteniyor" yanıtını verdi.

Bu yanıtın ardından Par, Külünk'ün daha önce verdiği bir röportaja değinerek "Bazı isimler var bildiğim, Türkiye'de uygun ortam olursa açıklarım' demiştiniz. Hâlâ bildiğiniz ve açıklamadığınız isimler var mı?" diye sordu.

Külünk bu soruya şöyle yanıt verdi:

"Var tabii. Vakti geldiğinde, her şey zamanında güzeldir. Açık bir şekilde konuşmak yerine verilmesi gereken adreslere söylediklerimiz vakti geldiğinde veriliyor ve gereği de yapılıyor. Her bilgi kamuoyuyla paylaşıldığı zaman doğru olur mu? Bir kısmı söylediklerimizden sonra adalet önünde hesap veriyor."

KURTARILMAK İSTENEN FETÖ’CÜLER VAR

"Hâlâ tutuklanmayan kurtarılmak istenen FETÖ'cüler var" diyen Metin Külünk "Siyasette de var. Siyasetin bütün kanatlarında var. AK Parti'yi teslim almak isteyen FETÖ'cüler var. AK Parti'nin verdiği bu mücadeleyi eritmek isteyen, durağanlaştırmak isteyen, elbette ki AK Parti'ye bu anlamda baskı yapmak isteyen unsurlar var. Kripto FETÖ'cülerin AK Parti'de yer almak için çaba sarf ettiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.