ŞOK İTİRAF HDP binaları terörist toplama merkezine dönüşmüş

ŞOK İTİRAF HDP binaları terörist toplama merkezine dönüşmüş

Emniyet güçlerine teslim olan küçük bir kız çocuğunun itirafları HDP il binalarının nasıl terörist toplama yerlerine dönüştüğünü gözler önüne serdi.

Ağustos ayında 22 yaşındaki oğlu Mehmet Akar'ın terör örgütüne katıldığını ve bunun HDP kanalıyla yapıldığını ileri süren Hacire Akar, oğluna kavuşmak için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde eylem başlatmış ve 4 gün sonra oğluna kavuşmuştu.

Hacire Akar’ın eyleminde başarılı olması çocukları dağda olan diğer ailelere ışık olmuş, aileler çocuklarına kavuşma hayaliyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylem yapmaya başlamıştı.

HDP binalarının terör örgütü PKK'ya destek olmak için masum çocukları kaçırıp,bu kirli örgütün bir parçası olmaya zorlaması yıllardır bilinen bir gerçekti.

HDP İL BİNALARI TERÖRİST TOPLAMA MERKEZİ OLMUŞ

Hacire Anne'nin başlattığı eylemlerle iyice gün yüzüne çıkan bu kalleş oyunu emniyet güçlerine teslim olan bir kız çocuğu da itiraf etti.

Diyarbakır'da HDP İl binasına giden ve orada bir kadınla tanıştığını anlatan küçük kız, tanıştığı kadının kendisine' Seni gerillalara teslim edeceğim..'dediğini anlattı.

İşte küçük kızın ağzından HDP İl binalarının gerçek yüzünün anlatıldığı o anlar;

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.