Şok olay! Kim Kardashian poposu ile kıyafetini yırttı!

Şok olay! Kim Kardashian poposu ile kıyafetini yırttı!

Kim Kardashian 'The Ellen Show' isimli 'talkshow' programına katılmadan önce talihsiz bir an yaşadı. İşte haberin ayrıntıları;

Ünlü güzel Kim Kardashian katıldığı The Ellen Show'da büyük bir kaza yaşadı. Programa çıkmadan 5 dakika önce elbisesi yırtılan ünlü güzel zor durumda kaldı.

Amerika'nın en ünlü talkshow programı TheEllen DeGeneres Show'a katılan ünlü güzelKim Kardashian yayına çıkmadan 5 dakika önce poposu ile elbisesini yırttı. Programın başlamasına 5 dakika kala yaşadığı talihsiz kaza üzerine şok geçiren Kim Kardashian ne yapacağını bilemedi.

İnstagram sayfasından yaşadığı talihsiz olayı hayranları ile paylaşan ünlü güzel 'Aman Tanrım! Elbisem programa 5 dakika kala yırtıldı ne yapmalıyım yardım edin!' diyerek hayranlarına serzenişte bulundu.

kim-kardashian1.jpg

Kısa bir süre sonra ünlü güzel Kim Kardashian'ın stilistleri yardımına koştu ve kendisine yeni bir kıyafet getirdiler. Programa kısa bir süre gecikme ile çıkan Kim Kardashian talk show sunucusu Ellen DeGeneres'in diline düşmekten kurtulamadı.

Ünlü sunucu Ellen DeGeneres Twitter hesabından Kim Kardashian'ın yaşadığı talihsiz olayı biraz alaylı bir şekilde hesabından paylaştı.

 

kim-kardashian3.jpg


 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.