Sokak hayvanlarına özel festival

Sokak hayvanlarına özel festival

Ankara’da bulunan Gordion Alışveriş Merkezi, 10’uncu yaşını çok özel bir sosyal sorumluluk projesi ile kutladı. Etkinliğin son gününde Türk Pop Müziği’nin efsane ismi Mazhar Alanson sahne aldı. Konser biletleri de mama bağışı karşılığı temin edildi.

Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve “Mama Fest” adı verilen etkinlik kapsamında, hayvan barınaklarına bağışlanmak üzere kedi ve köpek maması bağışı yapıldı. Toplanan mamaların hayvan barınaklarına bağışlanacağı etkinlik kapsamında, çocuklar için de çok sayıda renkli ve eğitici stantlar kuruldu.

 

ÜCRETSİZ VETERİNER HİZMETİ

 

Gordion AVM Müdürü Selin Anıl Oktay: ‘’1 kilo mama bağışında bulunan tüm ziyaretçilerimiz, Mazhar Alanson konserine birer davetiye kazandı. Hayvan sahibi olan tüm ziyaretçilerimiz veteriner hekim ve kuaför hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanma imkânı buldu. Burada toplanan bütün mamaları, Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Sokak Hayvanları Barınağı’na bağışlayacağız. ’’ dedi.

 

MAMA BAĞIŞI YAPTILAR, BİLETİ KAPTILAR

 

27-29 Eylül arasında düzenlenen etkinliğin son gününde de sevilen sanatçı Mazhar Alanson sahne aldı. Konserin biletleri de mama bağışı karşılığında temin edildi. Ankaralı olduğunu ifade eden Alanson, 1.5 saat boyunca hayranlarına tam bir müzik ziyafeti yaşattı.  

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.