Sokak röportajında ilginç diyalog: Eski bir Atatürk düşmanıydım, şimdi...

Sokak röportajında ilginç diyalog: Eski bir Atatürk düşmanıydım, şimdi...

Yayınladıkları sokak röportajları ile Yotube’da yayın yapan İlave TV vatandaşa, “AK Parti seçimlerde oy kaybeder mi?” sorusunu sordu.

Youtube’da yayın yapan İlave TV’ye konuşan ve eskiden Atatürk karşıtı olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Çanakkale’yi, Sakarya Savaşı’nı okudukça Allah rahmet eylesin dedim” dedi.

Vatandaşın seçim nabzını tutan İlave TV adlı Youtube kanalı, “AKP seçimlerde oy kaybeder mi?” sorusunu sordu. Seçimle ilgili konuşma yapılırken tartışmalar Atatürk’e kadar uzandı ve ortaya ilginç diyaloglar çıktı.

Önceleri Atatürk düşmanı olduğu belirten bir vatandaş, Atatürk’e karşı olduğunu düşündüğü bir gence, “Ben eski bir Atatürk düşmanıydım. Bende seninle aynı kafada yaşıyordum ama kitapları okudukça, Trablus Savaşı’nı okudukça, Çanakkale’yi, Sakarya Savaşı’nı okudukça Allah rahmet eylesin dedim. Tarih kitaplarını okudukça, din yüzünden insanları sömürüp, binlerce insanı birbirine kırdıran Müslüman’ları oldukça Atatürk’e rahmet okudum. Gerçekten çok büyük bir lidermiş” ifadelerini kullandı.

İşte o video:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.