Sokak sanatçısından canlı performans

Sokak sanatçısından canlı performans

Dünyanın en ünlü üç boyutlu sokak sanatçılarından biri olarak bilinen Philippenzo Madonnaro, bugün ve yarın Beylikdüzü’nde canlı performansı ile izleyenleri büyüleyecek.

Beylikdüzü Migros AVM, yine ünlü bir ismi ağırlayacak.

Ülkesi Rusya’da ve dünyada yeteneğiyle adından söz ettiren üç boyutlu sokak sanatları ustası Philippenzo Madonnaro, tüm hünerlerini AVM ziyaretçileri için sergileyecek.

AVM'nin yemek katında kurulan özel alanda ziyaretçilerle bir araya gelecek olan Philippenzo, sokak sanatının en çarpıcı örneklerinden bir tanesini resmedecek.

Kendi alanında parmakla gösterilen isimlerin başında gelen Philippenzo Madonnaro, ziyaretçilerin gözleri önünde benzersiz eserlerinden bir tanesini üç günde tamamlayacak. 

24 Kasım saat 21:00’de tamamlanacak etkinliğe katılan ziyaretçiler, üç boyutlu çizimlerle gerçekliğe meydan okuyan başarılı sanatçının son eserini aşama aşama canlı olarak izleme fırsatı elde edecek.

Bakıldığı açıya göre 3 boyutlu bir gürünüm kazanan bu çalışmalar anamorfik resmetme adıyla da anılıyor. Bir tür sokak sanatı ürünü olan üç boyutlu resimlerde en ve boy üzerinde oransal değişimler yapılarak bakılan açı ya da durulan yere göre illüzyonlar oluşturabiliyor.

 

Siyasetcafe.com

1511430630_philippenzo_madonnaro.jpg

 

20a1c45f0b8b79180cd88d60e5bc3115.jpg

 

ggrpm.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.