Soma'da Erdoğan'a protesto

Soma'da Erdoğan'a protesto

Başbakan Erdoğan, Soma Belediyesi'nden çıkışında bir grup vatandaş tarafından protesto edildi.

Başbakan Erdoğan, Soma'daki facianın ardından yanındaki bakanlarla birlikte ilçeye geldi ve incelemelerde bulundu. Kriz merkezinden bilgi alan ve ocakta inceleme yapan Başbakan daha sonra Soma Belediyesi'ne geçerek basın açıklaması yaptı.
 
Bir grup vatandaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a,Soma Belediyesi çıkışında tepki gösterdi. 

Vatandaşlar "Hükümet istifa" ve "Katil Erdoğan"şeklinde sloganlar attı. Vatandaşların Erdoğan'ın konvoyundaki makam araçlarını yumruklamaları da görüntülere böyle yansıdı.
 

 

Bu sırada konuşmasını bitirip aracına binen Başbakan Erdoğan protestocuların bulunduğu yerde durup aracından indi. Ancak bu sırada 'Başbakan istifa' diye bağıranlar oldu. Bunun üzerine yakın korumalarıyla Özel Harekat polisleri protestoculara ve olayları görüntüleyen gazetecilere müdahale etti, tartakladı. 
 
Proteto sırasında göstericiler İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya da tepki gösterip üzerine doğru yürümesi dikkati çekti. Başbakan Erdoğan bu sırada bir işyerine girip kısa süre kaldıktan sonra ayrıldı.

Bu sırada konuşmasını bitirip aracına binen Başbakan Erdoğan protestocuların bulunduğu yerde durup aracından indi. Ancak bu sırada 'Başbakan istifa' diye bağıranlar oldu. Bunun üzerine yakın korumalarıyla Özel Harekat polisleri protestoculara ve olayları görüntüleyen gazetecilere müdahale etti, tartakladı. Proteto sırasında göstericiler İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya da tepki gösterip üzerine doğru yürümesi dikkati çekti. Başbakan Erdoğan bu sırada bir işyerine girip kısa süre kaldıktan sonra ayrıldı.



Protestolar esnasında Başbakan'ın konvoyunda yer alan 3 aracın camları kırıldı. Başbakan'ın protestolar esnasında bir vatandaşı azarladığı da görüldü. Soma'daki protestoların ardından AKP İlçe Binası taşlandı.İlçe binasının camlarının kırıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.