Son anket sonuçlarına göre o iller el değiştiriyor!

Son anket sonuçlarına göre o iller el değiştiriyor!

Mehmet Ali Kulat, 31 Mart yerel seçimlerine dair anket sonuçlarını paylaştı. Kulat’a göre, Eskişehir AKP’ye geçiyor.

Mehmet Ali Kulat yaptığı açıklamada Eskişehir’in AKP’ye geçeceğini iddia ederken, Adana’da ise CHP’nin kazanabileceğini söyledi.

THM Haber’e açıklamalarda bulunan araştırmacı Mehmet Ali Kulat, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili yaptığı anketi paylaştı.

Yerel seçimlere az bir süre kala partiler aday belirleme sürecini tamamladı ve meydanlara indi.

İşte yerel seçimler öncesi araştırmacı Mehmet Ali Kulat'ın paylaştığı anket sonuçları:

“EKREM İMAMOĞLU SAHADA DAHA ÇOK ÇALIŞIYOR”

AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın sahaya henüz çıkmış gibi görünmediğini belirten Kulat, “Binali Yıldırım hem partinin oyu hem de kendisinin kredisi itibariyle 12 puan önde başlamıştı yarışa. Şuanda Ekrem İmamoğlu sahada daha çok çalışıyor gözüküyor. Önümüzdeki günlerde bu durum değişecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan da her seçimde olduğu gibi İstanbul’a çok önem veriyor” dedi.

“İYİ PARTİ’NİN TABANI TUNÇ SOYER’E OY VERMEZ”

İzmir’de CHP’nin Tunç Soyer’i aday göstermesi çok tartışılmıştı. Bu konuda analizlerini paylaşan Kulat, "İYİ Parti’li seçmen Tunç Soyer ismine tepki gösteriyor. O tabanın yüzde 70’i büyükşehirde Tunç Soyer’e oy vermez gibi gözüküyor. Onlar da özellikle bu taban hitap edecek bir takım çıkışlar yapmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR AKP’YE GEÇİYOR İDDİASI

CHP’nin kalelerinden biri olan Eskişehir’in AKP’ye geçeceğini iddia eden Kulat, “Yaptığımız son anketlerde, Eskişehir bu sefer AK Parti’ye geçecek gibi gözüküyor. Bu gerçekleşirse seçim gecesinin en çok konuşulan konular arasında yer alır” dedi.

ADANA CHP’YE GEÇEBİLİR!

Adana için de konuşa Kulat, "Adana CHP’ye geçebilir. Geçebilir diyorum çünkü daha çok erken, her şey olabilir" yorumunu yaptı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.