Son anketten muhalefet ve İmamoğlu'na büyük şok! Erdoğan 4 kat fark attı

Son anketten muhalefet ve İmamoğlu'na büyük şok! Erdoğan 4 kat fark attı

GENAR Araştırma şirketi vatandaşlara, "En beğendiğiniz siyasetçi?" sorusunu yöneltti.

GENAR Araştırma şirketi, 28 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında 3 bin kişiyle yaptığı ankette vatandaşlara, "En beğendiğiniz siyasetçi?" sorusunu yöneltti.

Anket sonucuna göre; yüzde 36.2 ile zirvede yer alan Erdoğan, en yakın rakibine 4 kat fark attı.

"En beğendiğiniz siyasetçi" anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk sırada yer alıyor. Yüzde 36.2'yle ilk sırada yer alan Erdoğan en yakın rakibine 4 kat fark atıyor.

Türk siyaseti, Erdoğancılar ve Erdoğan karşıtları arasında kutuplaştığı için daha önceki anketlerde diğer partilerden Erdoğan'a çok destek gelmiyordu. Kendi kitlesi yüksek oranda destekliyordu. Kısmen de MHP seçmeni ilgi gösteriyordu. Bu kez diğer partilerin tabanından da bir destek gözleniyor. HDP ve Saadet Partisi tabanına özellikle dikkatinizi çekmek isterim

 

İMAMOĞLU VE YAVAŞ, KILIÇDAROĞLU'NU GERİDE BIRAKTI

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra normal olarak ikinci sırada ana muhalefet partisinin lideri olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmesi beklenir.

Ama öyle değil. Kılıçdaroğlu önceden bir-iki basamak gerideydi. Şimdi 8'inci sıraya gerilemiş. Bu süreçte Kılıçdaroğlu vahim bir hata yapmadı. O nedenle GENAR Başkanı İhsan Aktaş'ı arayıp bunun nedenini sordum. "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun puanlarından bir kısmını çekmişler" dedi. İmamoğlu ve Yavaş, Kılıçdaroğlu'ndan üst sıralarda yer alıyorlar."

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.