Son dakika.. Aleyna Çakır davasında flaş gelişme! Ümitcan Uygun tutuklanacak mı?

Son dakika.. Aleyna Çakır davasında flaş gelişme! Ümitcan Uygun tutuklanacak mı?

Son dakika.. Aleyna Çakır'ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun kimi tehdit etti? Ümitcan Uygun’a tutuklama kararı çıkacak mı? İki sır ölüm, aynı savcılıkta...

Tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan Aleyna Çakır'ın dava dosyasına ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak aile Gülay Uygun ve Aleyna Çakır'ın dava dosyalarının birleştirilip incelenmesini istemiş, ailenin avukatları ise bu yönde açıklamalarda bulunmuştu. Şimdi ise iki sır ölüme aynı savcılığın bakacağı açıklanırken Aleyna Çakır'ın ölümüne ilişkin bir flaş gelişme daha yaşanıyor. Ümitcan Uygun'un Çakır'ın ev arkadaşını tehdit ettiği ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları!

Son dakika haberi...Aleyna Çakır davasında yeni bir gelişme yaşanıyor. Ümitcan Uygun'un Aleyna Çakır'ın ev arkadaşı aynı zamanda ölümüne tanıklık yapan kız arkadaşını tehdit ettiği ve ifadelerini geri almaları gerektiği için baskı yaptığı ortaya çıktı. Aleyna Çakır'ın ailesinin avukatları bu yönde açıklama yaparken Ümitcan Uygun hakkında da suç duyurusunda bulunuldu.

Ümitcan Uygun ve Aleyna Çakır'ın sır ölümüne ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gülay Uygun'un ölümüne ilişkin dava dosyası Aleyna Çakır'ın ölüm dosyası ile birleştirildi.

Aleyna Çakır'ın davasın artık Gülay Uygun'un davasına bakan savcılığın ilgileneceği ortaya çıktı.

"Olayı bütünsel bir şekilde ele alabilmek ve maddi gerçekliğe bir anda ulaşabilmek adına bu iki dosyaya aynı savcının bakması çok kıymetli olacak bizim için."

ÜMİTCAN UYGUN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Aleyna Çakır'ın ev arkadaşı ve ölümüne ilişkin tanıklık yapan kız arkadaşının Ümitcan Uygun tarafından baskı yapıldığı ve ifadesini geri alması için tehdit ettiğini öne sürdü. "İfademi geri almam için tehdit etti" dedi ve bununla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Bu durumdan ötürü ise avukatlar, tutukluluk kararının çıkabileceğini ifade ettiler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.